Некретнине у Жабљаку: растуће тржиште са бескрајним могућностима

Жабљак, мали град који се налази у региону Дурмитор у Црној Гори, брзо постаје популарно место за инвеститоре у некретнине. Са својим запањујућим природним лепотама, растућом туристичком индустријом и релативно ниским ценама некретнина, Жабљак је атрактивна опција за оне који желе да улажу на тржиште некретнина.

Локација и природна лепота

Jедна од највећих атракција Жабљака је његова локација у срцу Националног парка Дурмитор, УНЕСЦО-ве Светске баштине. Парк има бројне планинарске и скијашке стазе, као и најдубљи кањон у Европи, кањон реке Таре. Сам град се налази на надморској висини од 1.456 метара, што га чини највишим градом у Црној Гори. То га чини идеалним местом за љубитеље на отвореном и оне који траже приватнији и опуштенији начин живота.

            

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-21 приказивање 29

Кућа се продаје у Миздоу 1 + 2 90м2
 • Намештај

Кућа се продаје у Миздоу 1 + 2 90м2

Жабљак

 • Собе 0
 • Површина 90 m2
Пројекат куће у изградњи на продају у Борje
 • Паркинг
Топла породична кућа 102 м2, 1+3 у Ковацкой долини
 • Учествују

Топла породична кућа 102 м2, 1+3 у Ковацкой долини

Ковачка Долина

 • Собе 3
 • Површина 102 m2
Мали стан 27м2 1+1 у центру шкрге
 • Намештај

Мали стан 27м2 1+1 у центру шкрге

Жабљак

 • Собе 1
 • Површина 27 m2
Топли стан 36м2, 1+1 у центру Жабляка
 • Учествују
2 + 1 стан 62 м2 у новој згради у центру Жабљака
 • Намештај

                   


Преглед тржишта некретнина


Тржиште некретнина у Жабљаку је још увијек релативно мало, али расте сталним темпом. Тренутно је на располагању много некретнина, од малих станова до великих вила. Цене некретнина у Жабљаку су обично ниже него у другим популарним туристичким дестинацијама Црне Горе, што га чини приступачном опцијом за оне који желе да улажу на тржиште.
Већина некретнина које су тренутно доступне у Жабљаку су станови чија се цена креће од око 30.000 до 70.000 евра. Међутим, на располагању су и бројне виле и веће куће, а цене се крећу од око 80.000 до 200.000 евра.

Могућности улагања


Са растућом туристичком индустријом у Жабљаку, на располагању је низ инвестиционих могућности за оне који желе да улажу на тржиште некретнина. Једна од популарних опција је куповина имовине и изнајмљивање за одмор. С обзиром на растућу популарност града као туристичке дестинације, ово би могао бити профитабилан подухват.
Друга опција је куповина имовине и њено реновирање, било за употребу као примарно пребивалиште или за продају по вишој цени. Будући да су цене некретнина у Жабљаку и даље релативно ниске, постоји потенцијал за значајан поврат улагања.

Закључак


Жабљак је обећавајућа дестинација за инвеститоре у некретнине, нудећи растуће тржиште са пуно могућности улагања. Са својим запањујућим природним лепотама, растућом туристичком индустријом и релативно ниским ценама некретнина, атрактивна је опција за оне који траже уносан и миран начин живота. Без обзира да ли тражите кућу за одмор, стално пребивалиште или инвестициону прилику, Жабљак је вредан разматрања.