blloku defore banesë

1-21 duke treguar të 309

2 dhoma gjumi apartament në Sutomore me pamje të bukur malore
 • Afër detit
Apartament i vogël 27m2 1+1 në qendër Të Zhablyak
 • Parkimi
Apartament i ngrohtë 36m2, 1+1 në qendër Të Zhablyak
 • Parkimi
Apartament 2+1 62 m2 ne pallat te ri ne qender Te Zabljakut
 • Ballkon
Shitet banesa studio 33m2 ne qender Te Tivatit
 • Ballkon
Shitet apartament i ri 41 m2 ne nje pallat Te Ri Ne Bar
 • Featured
Apartament i madh 100m2 në Tivat, Donja Lastva pranë Porto Montenegro, pamje nga deti
 • Parkimi

250000 euro

Apartament Duplex 98 m2 me pamje panoramike nga deti në Budva
 • Afër detit

Apartament Duplex 98 m2 me pamje panoramike nga deti në Budva

Budva

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 98 m2

180000 euro

Banesë e madhe me dy dhoma gjumi Në Przno me tarracë, pamje panoramike, garazh dhe pishinë
 • Afër detit

160000 euro

Apartament Studio 32 metra Në Sutomore me një tarracë 500 m nga deti
 • Featured

Apartament Studio 32 metra Në Sutomore me një tarracë 500 m nga deti

Sutomore

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 32 m2

42000 euro

Apartament ekskluziv me diell 100 m2 Në Bar Në një shtëpi të re pranë detit
 • Featured

230000 euro

Shitet banesa me dy dhoma gjumi Ne Sutomore 53m2 me kuzhine dhe ballkon
 • Featured

Shitet banesa me dy dhoma gjumi Ne Sutomore 53m2 me kuzhine dhe ballkon

Sutomore

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 53 m2

68000 euro

2 dhoma gjumi apartament në Sutomore me pamje të bukur malore
 • Afër detit

2 dhoma gjumi apartament në Sutomore me pamje të bukur malore

Sutomore

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 40 m2

58000 euro

Apartament i vogël 27m2 1+1 në qendër Të Zhablyak
 • Parkimi

Apartament i vogël 27m2 1+1 në qendër Të Zhablyak

Zhablyak

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 27 m2

41000 euro

Apartament i ngrohtë 36m2, 1+1 në qendër Të Zhablyak
 • Parkimi

Apartament i ngrohtë 36m2, 1+1 në qendër Të Zhablyak

Zhablyak

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 36 m2

46200 euro

Apartament i madh 60m2 Në Zhablyak 1+2 për shitje dhe rinovim
 • Featured

Apartament i madh 60m2 Në Zhablyak 1+2 për shitje dhe rinovim

Zhablyak

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 60 m2

63000 euro

Apartamente te reja moderne me pamje malore 71 m2 ne qender Te Zhabljakut
 • Mobilje

Apartamente te reja moderne me pamje malore 71 m2 ne qender Te Zhabljakut

Zhablyak

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 71 m2

134200 euro

Apartament 2+1 62 m2 ne pallat te ri ne qender Te Zabljakut
 • Ballkon

Apartament 2+1 62 m2 ne pallat te ri ne qender Te Zabljakut

Zhablyak

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 62 m2

94500 euro

Shitet banesa studio 33m2 ne qender Te Tivatit
 • Ballkon

Shitet banesa studio 33m2 ne qender Te Tivatit

Tivat

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 33 m2

99000 euro

Banesë 111m2 Në Bar në kompleksin banesor premium-class Zetagradnja
 • Afër detit

Banesë 111m2 Në Bar në kompleksin banesor premium-class Zetagradnja

Bar

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 111 m2

Sipas kërkesës

Apartament nën çati prej 188 m2 Në Kunje me 2 dhoma gjumi me pamje panoramike nga deti
 • Ballkon

Sipas kërkesës

Dy dhoma banesë 84 m2 në Sutomore në katin e tretë në ndërtesë të re
 • Featured

Dy dhoma banesë 84 m2 në Sutomore në katin e tretë në ndërtesë të re

Shushan

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 84 m2

153000 euro

Shitet apartament i ri 41 m2 ne nje pallat Te Ri Ne Bar
 • Featured

Shitet apartament i ri 41 m2 ne nje pallat Te Ri Ne Bar

Shushan

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 41 m2

73000 euro

Apartament i ri në studio për shitje në qendër Të Sutomore
 • Ballkon

Apartament i ri në studio për shitje në qendër Të Sutomore

Sutomore

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 52 m2

95000 euro

Apartament dupleks i mobiluar me një dhomë gjumi në Sutomore për shitje me çmim të zbritur
 • Afër detit

90000 euro

Studio e pajisur shume mire Ne Sutomore ne shitje 500 m nga deti
 • Mobilje

Studio e pajisur shume mire Ne Sutomore ne shitje 500 m nga deti

Sutomore

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 32 m2

47000 euro

U gjetën shumë rezultate. Ju lutemi, specifikoni termat e kërkimit në formën e mësipërme.
bllok pas banesë