Nekretnine u Žabljaku: rastuće tržište sa beskrajnim mogućnostima

Žabljak, mali grad koji se nalazi u regionu Durmitor u Crnoj Gori, brzo postaje popularno mesto za investitore u nekretnine. Sa svojim zapanjujućim prirodnim lepotama, rastućom turističkom industrijom i relativno niskim cenama nekretnina, Žabljak je atraktivna opcija za one koji žele da ulažu na tržište nekretnina.

Lokacija i prirodna lepotaJedna od najvećih atrakcija Žabljaka je njegova lokacija u srcu Nacionalnog parka Durmitor, UNESCO-ve Svetske baštine. Park ima brojne planinarske i skijaške staze, kao i najdublji kanjon u Evropi, kanjon reke Tare. Sam grad se nalazi na nadmorskoj visini od 1.456 metara, što ga čini najvišim gradom u Crnoj Gori. To ga čini idealnim mestom za ljubitelje na otvorenom i one koji traže privatniji i opušteniji način života.

            

Dopustite obavijestima da u pregledniku dobivaju informacije o novim objektima prema vašim kriterijima

1-21 prikaz 29

Veliko zemljište u Žabljaku za izgradnju hotela i luksuznih vila
 • Prva linija
Nova drvena kuća u Žabljaku za odmor ili iznajmljivanje
 • Prijavite se
Prodaje se kuća u Mezdu 1+2 90m2
 • Balkon

Prodaje se kuća u Mezdu 1+2 90m2

Žabljak

 • Sobe 0
 • Površina 90 m2
Projekt kuće u izgradnji na prodaju u Borje
 • Parkiralište
Prodaje se 2-katna kuća u izgradnji s garažom u Borje
 • Parkiralište
Topla obiteljska kuća 102 m2, 1+3 u kovačkoj dolini
 • Namještaj
Mali stan od 27m2 1+1 u centru Žabljaka
 • Prijavite se
Topli stan 36m2, 1+1 u centru Žabljaka
 • Parkiralište
2+1 stan 62 m2 u novogradnji u centru Žabljaka
 • Balkon

                   


Pregled tržišta nekretnina


Tržište nekretnina u Žabljaku je još uvijek relativno malo, ali raste stalnim tempom. Trenutno je na raspolaganju mnoštvo nekretnina, od malih stanova do velikih Vila. Cijene nekretnina u Žabljaku obično su niže nego u drugim popularnim crnogorskim turističkim destinacijama, što ga čini pristupačnom opcijom za one koji žele ulagati na tržište.
Većina nekretnina koje su trenutno dostupne u Žabljaku su stanovi čije se cijene kreću od oko 30.000 do 70.000 eura. Međutim, postoji i niz pristupačnih vila i većih kuća, čije se cijene kreću od oko 80.000 do 200.000 eura.

Mogućnosti ulaganja


Zbog rastuće turističke industrije u Žabljaku, postoji niz mogućnosti ulaganja dostupnih onima koji žele ulagati na tržište nekretnina. Jedna popularna opcija je kupnja nekretnine i iznajmljivanje za odmor. S obzirom na rastuću popularnost grada kao turističke destinacije, to bi mogao biti profitabilan pothvat.
Druga je mogućnost kupiti nekretninu i obnoviti je, bilo za upotrebu kao primarno prebivalište ili za prodaju po višoj cijeni. Budući da su cijene nekretnina u Žabljaku još uvijek relativno niske, postoji potencijal za značajan povrat ulaganja.

Zaključak


Žabljak je obećavajuće odredište za ulagače u nekretnine, nudeći rastuće tržište s mnogim mogućnostima ulaganja. Sa svojim zapanjujućim prirodnim ljepotama, rastućom turističkom industrijom i relativno niskim cijenama nekretnina, atraktivna je opcija za one koji traže unosan i opušten način života. Bilo da tražite kuću za odmor, stalni boravak ili priliku za ulaganje, Žabljak vrijedi razmotriti.