Përfunduar ndërtimin me 12 apartamente dhe 15-30 për qind në vit

Bar

680000 €

I shkurtër

Ndërtesa e re e banimit komercial 1/1 ndodhet në zonën turistike Të Shushanit-bar me 12 apartamente

200 m nga sosnovaya Sumy-parku rekreativ në drejtim Të Jos 50 m Në Sheshin Shushan. 300 m nga shkolla e re fillore, 900 m nga qendra e qytetit, 400 m nga salla sportive Topolitsa.

Një objekt me një rrugë shtesë hyrëse prej 116 m2 u ndërtua në një ngastër prej 498 m2.

Pasuri të patundshme banesore dhe komerciale ka 555 m2 (388 m2 hapësirë banimi dhe 167 m2 tarraca. Dhomë të gjallë me dhomë ngrënie dhe kuzhinë prej 40 m2, 4 dhoma, 11 studio-apartamente me tarraca, 13 MMC - banjo, të gëzuar, depo, garazh, 10 hapësira Parkimi.

P. s. për 6 apartamente është e nevojshme të instaloni qeramikë prej rreth 200 m2 dysheme dhe rreth 100 m2 mur.

Ndërtesa e re e banimit komercial 1/1 ndodhet në zonën turistike Të Shushan-bar me 12 njësi banimi. Shitja me pakicë e apartamenteve do t'i japë investitorit nga 15 në 30% në vit.

200 m nga sosnovaya Sumy-parku rekreativ në drejtim Të Jos 50 m Në Sheshin Shushan. 300 m nga shkolla e re fillore, 900 m nga qendra e qytetit, 400 m nga salla sportive Topolitsa.

Një objekt me një rrugë shtesë hyrëse prej 116 m2 u ndërtua në një ngastër prej 498 m2.

Pasuri të patundshme banesore dhe komerciale ka 555 m2 (388 m2 hapësirë banimi dhe 167 m2 tarraca. Dhomë të gjallë me dhomë ngrënie dhe kuzhinë prej 40 m2, 4 dhoma, 11 studio-apartamente me tarraca, 13 MMC - banjo, të gëzuar, depo, garazh, 10 hapësira Parkimi.

P. s. për 6 apartamente është e nevojshme të instaloni qeramikë prej rreth 200 m2 dysheme dhe rreth 100 m2 mur.

Location

 • Vend : Montenegro
 • Qyteti : Bar
 • Agjenti : Agent

Detajet

 • ID : 1155
 • Lloji : Shtëpia
 • Statusi : Për shitje
 • Çmimi : 680000 €
 • Dhomat : 0
 • Gjithsej katin e zonës: 460 m2
 • Sipërfaqe e tokës: 487 m2
 • Ballkone : 0
 • Pamje nga deti

Për të caktuar një vizitë

Plotësoni këtë formular për të marrë më shumë informacion në lidhje me objektin
   ose shkruani në        

Të ngjashme shtëpi

Shitet shtepia Ne Mezdo 1+2 90m2
 • Mobilje

Shitet shtepia Ne Mezdo 1+2 90m2

Zabljak

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 90 m2
Draft shtëpia e fazës është në shitje Në Borje
 • Parkimi
Shitet shtepi 2 kateshe ne ndertim me garazh Ne Borje
 • Ndërtesë e re