Shtëpi e ngrohtë familjare 102 m2, 1+3 Në Kovacka Dolina, Zablyak

Kovachka Dolina

47250 €

I shkurtër

Shtëpi familjare qeramike-monolit 102 m2 në 3 nivele për shitje Në Zonën e Bukur Kovacka Dolina, vetëm 2,5 km nga qendra E Zhablyak dhe 4 km në Liqenin e Zi. Me pamje mahnitëse malore dhe luginore përreth.

Madhësia e tokës me shtëpinë është 200 m2. Gjithashtu, ekziston një mundësi për të blerë vendin më të afërt të tokës nëse është e nevojshme.

Shtëpia e ndërtuar nga blloqe qeramike, ka izolim dhe dekorim të brendshëm prej druri.

Shtëpia është e pranueshme për jetesë të vazhdueshme gjatë vitit.

Komunikimet: energjia elektrike dhe uji urban, rezervuari septik individual. Rruga për në shtëpi është nën kontrollin e pastrimit të qytetit. Nga rruga e asfaltuar në shtëpi distanca është 140 m.

0 niveli: dhomë të gjallë me kuzhinë, sobë, korridor të vogël me wardroms, banjo. Niveli i parë: 2 dhoma gjumi, depo, 2 hyjnë në rrugë. Niveli i 2 - të: është një mansard, duhet të zbukurohet dhe izolohet.

Shtëpia është e legalizuar, pronarët janë familja (gruaja dhe burri).

Location

 • Vend : Montenegro
 • Qyteti : Kovachka Dolina
 • Agjenti : Alexander

Detajet

 • ID : 1210
 • Lloji : Shtëpia
 • Statusi : Për shitje
 • Çmimi : 47250 €
 • Dhomat : 3
 • Gjithsej katin e zonës: 102 m2
 • Sipërfaqe e tokës: 200 m2
 • Ballkone : 1

Për të caktuar një vizitë

Plotësoni këtë formular për të marrë më shumë informacion në lidhje me objektin
   ose shkruani në        

Të ngjashme shtëpi

Shtëpia ID=1215
 • Parkimi

Shtëpia ID=1215

Zhablyak

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 128 m2
Shtëpi luksoze prej druri me 3 nivele 195 m2 Në Zhablyak
 • Featured