Shtëpi e re në ndërtim e Sipër Në Zupci, Bar Me pamje të shkëlqyeshme nga deti dhe mali

Bar

Sipas kërkesës

I shkurtër

Shitet shtepi e re ne ndertim Ne Mal Te Zi, Zupci, me pamje te shkelqyer nga deti dhe malet, rreth 5-10 minuta me makine Per Ne Bar Dhe det, trualli eshte i sheshte, me hyrje te pershtatshme prej 821 m2, ne pronesi, pa taksa. Procedura e legalizimit të shtëpisë është kryer, shtëpia është futur në kadastër.

Projekti i shtëpisë ka 2 kate, i projektuar për qëndrim të përhershëm të dy familjeve, kati i parë është 136 m2, kati i dytë me ballkone prej 85 m2, plus me qira 85 m2 me një hyrje të veçantë.

Pllakë themeli rezistente ndaj tërmetit prej 223 m2, 40 cm e trashë, një kuti me sipërfaqe të katit të parë prej 136 m2, një mbivendosje e katit të dytë me ballkone prej 170 m2, kanalizim në shtëpi, shkallë në katin e dytë.

Energjia elektrike furnizohet (një kabllo është e lidhur me shtëpinë, një shtyllë, një mburojë dhe një matës i energjisë elektrike janë instaluar), një mur mbajtës me një sistem kullimi dhe një rezervuar septik është bërë, një tub për derdhjen e ujit në një rezervuar është i lidhur, një rrjedhë malore është afër, furnizimi me ujë nga rryma është e mundur.

Location

 • Vend : Montenegro
 • Qyteti : Bar
 • Agjenti : Agent

Detajet

 • ID : 1227
 • Lloji : Shtëpia
 • Statusi : Për shitje
 • Çmimi : Sipas kërkesës
 • Dhomat : 6
 • Gjithsej katin e zonës: 231 m2
 • Sipërfaqe e tokës: 821 m2
 • Ballkone : 1
 • Pamje nga deti

Për të caktuar një vizitë

Plotësoni këtë formular për të marrë më shumë informacion në lidhje me objektin
   ose shkruani në        

Të ngjashme shtëpi

Shitet shtepia Ne Mezdo 1+2 90m2
 • Ballkon

Shitet shtepia Ne Mezdo 1+2 90m2

Zabljak

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 90 m2
Draft shtëpia e fazës është në shitje Në Borje
 • Ndërtesë e re
Shitet shtepi 2 kateshe ne ndertim me garazh Ne Borje
 • Ndërtesë e re