Shitet mini hotel guri pune 3 katesh Ne Motički Gaj

Motichkij Gaj

360000 €

I shkurtër

Ofrojmë për blerje një shtëpi trekatëshe "guri" me sipërfaqe 328 m2, truall 750 m2. Shitet si një biznes operativ me qira me klientë të rregullt dhe faqe të promovuara në booking dhe airbnb.

Shtëpia është e ndarë në tre apartamente të veçanta duplex, dy garazhe dhe një zonë të përbashkët me një palestër, bilardo dhe sauna. Ka një zonë pikniku dhe barbecue jashtë.

Shtëpia është e vendosur në rrugën që të çon nga qyteti në qendrën e skive. I përshtatshëm për marrjen me qira si në verë ashtu edhe në dimër, rruga pastrohet në dimër një nga të parat. Vetëm dy kilometra larg qytetit në një rrugë të asfaltuar. Liqeni I Zi është 4.5 km larg nga rruga, ka edhe një shteg shëtitjeje nëpër pyllin halor nga shtëpia, një shëtitje 40-minutëshe dhe ju jeni në Liqenin e Zi. Qendra E Skive Savin Cook është vetëm 5 minuta larg me makinë.

Shtëpia është e izoluar, brendësia është bërë prej druri, e cila në një ndarje me një fireplace siguron rehati dhe një atmosferë të këndshme të një shtëpie të vendit. Të gjitha pajisjet e nevojshme janë instaluar. Shtëpia është e gatshme për qëndrim të përhershëm dhe me qira. Ekzistojnë të gjitha komunikimet: energjia elektrike dhe furnizimi me ujë i qytetit, rezervuari septik individual, furnizimi me ujë për 50 tonë.

Ngrohje e lëngshme, çdo apartament është i pavarur, janë instaluar tre kaldaja elektrike dhe tre vatra zjarri të lidhura me sistemin e ngrohjes.

Një pronar, shtëpia është dorëzuar për legalizim. Shtëpia do të legalizohet 100%, e ndërtuar para vitit 2018 dhe e gjithë rruga do të përfshihet në planin e ardhshëm të urbanizimit.

Sipas pronarit, rendimenti është rreth 30,000 në vit neto.

Location

 • Vend : Montenegro
 • Qyteti : Motichkij Gaj
 • Agjenti : Alexander

Detajet

 • ID : 1241
 • Lloji : Shtëpia
 • Statusi : Për shitje
 • Çmimi : 360000 €
 • Dhomat : 8
 • Gjithsej katin e zonës: 328 m2
 • Sipërfaqe e tokës: 750 m2
 • Ballkone : 2

Për të caktuar një vizitë

Plotësoni këtë formular për të marrë më shumë informacion në lidhje me objektin
   ose shkruani në        
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja