Draft shtëpia e fazës është në shitje Në Borje

Borje

25000 €

I shkurtër

Vend potencial për të jetuar. Madhësia e tokës është 320m2. Baza e shtëpisë është 54m2. Kabina mund të finilizohet në shtëpinë e gatshme (ka nevojë për izolim dhe përfundim të brendshëm). Uji dhe energjia elektrike duhet të lidhen me shtëpinë (alredy lidhur me vendin). Dokumentet jepen për legalizim dhe merren nga Qeveria. Попов

Location

 • Vend : Montenegro
 • Qyteti : Borje
 • Agjenti : Agent

Detajet

 • ID : 1243
 • Lloji : Shtëpia
 • Statusi : Për shitje
 • Çmimi : 25000 €
 • Dhomat : 3
 • Gjithsej katin e zonës: 108 m2
 • Sipërfaqe e tokës: 320 m2
 • Ballkone : 0

Për të caktuar një vizitë

Plotësoni këtë formular për të marrë më shumë informacion në lidhje me objektin
   ose shkruani në        

Të ngjashme shtëpi

Shitet shtepi e re 2 kateshe Ne Kavach me pishine
 • Featured
Shitet shtepia Ne Mezdo 1+2 90m2
 • Mobilje

Shitet shtepia Ne Mezdo 1+2 90m2

Zabljak

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 90 m2