Këtu ju do të gjeni të pronës për shitje - Shtëpi dhe vila në mal të Zi

1-21 duke treguar të 234

Shtëpi moderne 108m2 me 3 dhoma gjumi për shitje Në Zhablyak
 • Parkimi
2 kate vilë në zgjidhjen e Suntime
 • Parkimi

2 kate vilë në zgjidhjen e Suntime

Bigova

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 220 m2
Shtëpia ID=1215
 • Parkimi

Shtëpia ID=1215

Zhablyak

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 128 m2
Shtëpi e ngrohtë familjare 102 m2, 1+3 Në Kovacka Dolina, Zablyak
 • Parkimi
Shtepi e re Ne Shushan me pamje 1km nga deti
 • Featured
Shitet shtepi dy kateshe 155 m2 me tre dhoma gjumi dhe kopsht
 • Pamje e detit
Shtëpi moderne 108m2 me 3 dhoma gjumi për shitje Në Zhablyak
 • Parkimi

Shtëpi moderne 108m2 me 3 dhoma gjumi për shitje Në Zhablyak

Motichkij Gaj

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 108 m2

121000 euro

Shtepi druri 140m2 1+1 me sauna ne shitje Ne Zhablyak me pamje te mrekullueshme panoramike
 • Parkimi

115500 euro

Shtëpi 2-katëshe prej 230 m2 me shtëpi mysafire Në Bigovë pranë detit dhe me pishinë
 • Afër detit

Sipas kërkesës

Vile e re Ne Bar 200m2 ne truall 300 m2 me pamje panoramike nga deti
 • Featured

Vile e re Ne Bar 200m2 ne truall 300 m2 me pamje panoramike nga deti

Bjeliši

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 200 m2

187000 euro

Projekti Invest i ndërtimit të një shtëpie në qendër Të Tivatit
 • Parkimi

Projekti Invest i ndërtimit të një shtëpie në qendër Të Tivatit

Tivat

 • Dhomat 12
 • Zona madhësia 146 m2

Sipas kërkesës

2 kate vilë në zgjidhjen e Suntime
 • Parkimi

2 kate vilë në zgjidhjen e Suntime

Bigova

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 220 m2

Sipas kërkesës

Shtëpia ID=1215
 • Parkimi

Shtëpia ID=1215

Zhablyak

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 128 m2

73500 euro

Shtëpi luksoze prej druri me 3 nivele 195 m2 Në Zhablyak
 • Parkimi

Shtëpi luksoze prej druri me 3 nivele 195 m2 Në Zhablyak

Razvršje

 • Dhomat 6
 • Zona madhësia 195 m2

Sipas kërkesës

Shtëpi e madhe 3 katëshe 255 m3 Në Zhablyak me hyrje të veçantë
 • Ballkon

Shtëpi e madhe 3 katëshe 255 m3 Në Zhablyak me hyrje të veçantë

Borje

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 255 m2

Sipas kërkesës

Shtëpi e ngrohtë familjare 102 m2, 1+3 Në Kovacka Dolina, Zablyak
 • Parkimi

Shtëpi e ngrohtë familjare 102 m2, 1+3 Në Kovacka Dolina, Zablyak

Kovachka Dolina

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 102 m2

47250 euro

Hapësirë e hapur shtëpi e madhe druri 140 m2 në 2 nivele është në shitje Në Zhablyak
 • Featured

115500 euro

Shtëpi e re komode në një zonë Të qetë Bar Me pamje nga deti jo shumë larg detit
 • Parkimi

Sipas kërkesës

Shtepi e re Ne Shushan me pamje 1km nga deti
 • Featured

Shtepi e re Ne Shushan me pamje 1km nga deti

Bar

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 117 m2

170000 euro

Shtepi e Re Ne Bar pa perfunduar ne vend te qete te bukur me pamje panoramike
 • Featured

Shtepi e Re Ne Bar pa perfunduar ne vend te qete te bukur me pamje panoramike

Mrčele

 • Dhomat 8
 • Zona madhësia 550 m2

Sipas kërkesës

Shtëpi trekatëshe Në Krasichi 120m nga deti me pamje panoramike
 • Ballkon

Shtëpi trekatëshe Në Krasichi 120m nga deti me pamje panoramike

Krashichi

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 77 m2

Sipas kërkesës

Shitet shtepi dy kateshe 130 m2 Ne Krashichi ne vije te pare pamje panoramike
 • Vija e parë

Shitet shtepi dy kateshe 130 m2 Ne Krashichi ne vije te pare pamje panoramike

Krashichi

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 130 m2

180000 euro

Shtepi e re 2 kateshe ne shitje Ne Bar, rrethi Ilino ne vendodhje perfekte
 • Featured

Shtepi e re 2 kateshe ne shitje Ne Bar, rrethi Ilino ne vendodhje perfekte

Shushan

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 190 m2

270000 euro

Shitet shtepi dy kateshe 155 m2 me tre dhoma gjumi dhe kopsht
 • Pamje e detit

Shitet shtepi dy kateshe 155 m2 me tre dhoma gjumi dhe kopsht

Shushan

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 155 m2

130000 euro

Vile Ne Dobra Voda 3 kate me pamje nga deti dhe me 3 hyrje per turistet
 • Ballkon

Vile Ne Dobra Voda 3 kate me pamje nga deti dhe me 3 hyrje per turistet

Dobra Vodë

 • Dhomat 10
 • Zona madhësia 340 m2

250000 euro

Shtëpi e bukur Në Një Bar me pamje panoramike të detit nga çdo dhomë
 • Parkimi

Shtëpi e bukur Në Një Bar me pamje panoramike të detit nga çdo dhomë

Shushan

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 500 m2

550000 euro

Përfunduar ndërtimin me 12 apartamente dhe 15-30 për qind në vit
 • Ndërtesë e re

Përfunduar ndërtimin me 12 apartamente dhe 15-30 për qind në vit

Bar

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 460 m2

680000 euro

U gjetën shumë rezultate. Ju lutemi, specifikoni termat e kërkimit në formën e mësipërme.
E keni gjetur diçka interesante? A dëshironi të njoftoheni kur objekte të reja duket?