Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja

1-17 duke treguar të 17

Vilë ekskluzive në vijën e parë në Tivat
 • Ndërtesë e re

Vilë ekskluzive në vijën e parë në Tivat

Donja Lastva

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 138 m2
Apartament Në Herceg Novi, Baoshichi me pamje nga deti
 • Ballkon
Banesë Në Durashevichi në shitje pranë detit gati për qera
 • Ballkon
Banesë Lux Në Durashevichi në shitje me pamje nga deti dhe parkim
 • Pamje e detit
Vilë luksoze panoramike me një pishinë
 • Mobilje

Vilë luksoze panoramike me një pishinë

Bogišići

 • Dhomat 6
 • Zona madhësia 260 m2
E pajisur vila luksoze me pamje nga deti, pishinë dhe komplot i madh toke
 • Vija e parë

E pajisur vila luksoze me pamje nga deti, pishinë dhe komplot i madh toke

Prekazin E Poshtëm Stoliv

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 450 m2
Shtëpia në Lepetane, Tivat, 1 linjë të detit për restaurimin
 • Pamje e detit
Shtëpia ID=852
 • Afër detit

Shtëpia ID=852

Đenovići

 • Dhomat 6
 • Zona madhësia 710 m2
Ngastres se ndertimit 740м2 në Bogisici, Lustica me pamje nga deti
 • Afër detit
Shtëpia ID=821

Shtëpia ID=821

Podi

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 260 m2