1-21 duke treguar të 54

2 dhoma banesë Në Przno pranë detit për shitje
 • Afër detit
Shitja e banesës me 2 dhoma Në Bečići 20 nga deti në lux house
 • Ndërtesë e re
Banesë ID=1044
 • Pamje e detit

Banesë ID=1044

Bechichi

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 80 m2
Tre dhoma banesë Në Bechichi me 2 ballkone dhe pamje në det
 • Pamje e detit
Stan 94 m2 në Bechichi me 2 dhoma gjumi 2 banjo 350 m larg nga deti
 • Ndërtesë e re
Banesa 61m2 në Bechichi me e madhe tarracë
 • Ballkon

Banesa 61m2 në Bechichi me e madhe tarracë

Bechichi

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 61 m2
Tri dhoma apartament 82 m2 në Becici 450m nga deti
 • Pamje e detit
Apartament me 2 dhoma në Bechichi 350 m nga deti
 • Parkimi
Banesë e madhe me dy dhoma gjumi Në Przno me tarracë, pamje panoramike, garazh dhe pishinë
 • Pamje e detit

160000 euro

Apartament Duplex midis Budvës dhe Bechichi me një pamje të bukur të detit
 • Featured

124000 euro

Apartament prej 61 m2 Në Becici me pamje të pjesshme në det dhe pamje të mirë në mal
 • Mobilje

115000 euro

Apartament 79 m2 në një kompleks banimi në katin e 2 - Të Në Bechichi
 • Mobilje

Apartament 79 m2 në një kompleks banimi në katin e 2 - Të Në Bechichi

Bechichi

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 79 m2

157000 euro

Shitet apartament 1 dhome gjumi Ne Bechichi me pamje panoramike nga deti
 • Pamje e detit

Shitet apartament 1 dhome gjumi Ne Bechichi me pamje panoramike nga deti

Bechichi

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 47 m2

100000 euro

Apartament panoramik i mobiluar në Mënyrë elegante Në Przno pranë Plazhit Të Kamenovës
 • Mobilje

135000 euro

2 dhoma banesë Në Przno pranë detit për shitje
 • Afër detit

2 dhoma banesë Në Przno pranë detit për shitje

Pržno

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 62 m2

155000 euro

Shitet banesa në lux house në Bečići 20 m nga plazhi i detit dhe rërës
 • Mobilje

Shitet banesa në lux house në Bečići 20 m nga plazhi i detit dhe rërës

Bechichi

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 84 m2

218400 euro

Shitja e banesës me 2 dhoma Në Bečići 20 nga deti në lux house
 • Ndërtesë e re

Shitja e banesës me 2 dhoma Në Bečići 20 nga deti në lux house

Bechichi

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 57 m2

148000 euro

Banesë ID=1044
 • Pamje e detit

Banesë ID=1044

Bechichi

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 80 m2

208000 euro

Tre dhoma banesë Në Bechichi me 2 ballkone dhe pamje në det
 • Pamje e detit

Tre dhoma banesë Në Bechichi me 2 ballkone dhe pamje në det

Bechichi

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 57 m2

88500 euro

3 dhoma të rrafshta në qendër Të Beçi 5 minuta larg plazhit.
 • Ballkon

3 dhoma të rrafshta në qendër Të Beçi 5 minuta larg plazhit.

Bechichi

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 58 m2

69600 euro

Apartman 69m2 u Budvi, Maini me 2 dhoma dhe tarracë të madhe dhe pishinë
 • Pishinë

Apartman 69m2 u Budvi, Maini me 2 dhoma dhe tarracë të madhe dhe pishinë

Podostrog

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 69 m2

115000 euro

Stan 94 m2 në Bechichi me 2 dhoma gjumi 2 banjo 350 m larg nga deti
 • Ndërtesë e re

Stan 94 m2 në Bechichi me 2 dhoma gjumi 2 banjo 350 m larg nga deti

Bechichi

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 94 m2

154000 euro

Banesa 61m2 në Bechichi me e madhe tarracë
 • Ballkon

Banesa 61m2 në Bechichi me e madhe tarracë

Bechichi

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 61 m2

102000 euro

Apartament 43 m2 në një shtëpi të re në Bečići me garazh dhe pamje nga deti
 • Mobilje

97000 euro

Tri dhoma apartament 82 m2 në Becici 450m nga deti
 • Pamje e detit

Tri dhoma apartament 82 m2 në Becici 450m nga deti

Bechichi

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 82 m2

85000 euro

Me diell dhe të rehatshme banesa 92m2 në Przno, 200 nga deti
 • Featured

Me diell dhe të rehatshme banesa 92m2 në Przno, 200 nga deti

Pržno

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 97 m2

230000 euro

Apartament me 2 dhoma në Bechichi 350 m nga deti
 • Parkimi

Apartament me 2 dhoma në Bechichi 350 m nga deti

Bechichi

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 42 m2

65000 euro

Studio apartament në një 5 yje Hotel në Bechichi, 25 metra nga deti
 • Parkimi

Studio apartament në një 5 yje Hotel në Bechichi, 25 metra nga deti

Bechichi

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 26 m2

75000 euro

Banesë në Becici në një vend mjaft me një pamje të detit
 • Featured

Banesë në Becici në një vend mjaft me një pamje të detit

Bechichi

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 61 m2

66000 euro