pasurive të patundshme në Budva - si për të blerë pasuri të patundshme në Budva, mali i Zi

                

1-21 duke treguar të 89

Apartament 1 dhomë 33 m2 në Budva
 • Parkimi

Apartament 1 dhomë 33 m2 në Budva

Budva

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 23 m2
2 dhoma banesë Në Przno pranë detit për shitje
 • Ndërtesë e re
3 dhoma banesë 74 m2 në kompleksin lux në Budva 100 nga deti
 • Ndërtesë e re
Vilë Në Dukley
 • Ballkon

Vilë Në Dukley

Budva

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 156 m2
Banesë ID=956
 • Ballkon

Banesë ID=956

Budva

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 23 m2
Studio 27 m2 në Budva pranë Tre Kane 250 metra nga deti
 • Vija e parë
Apartament Duplex 98 m2 me pamje panoramike nga deti në Budva
 • Mobilje

Apartament Duplex 98 m2 me pamje panoramike nga deti në Budva

Budva

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 98 m2

180000 euro

Banesë e madhe me dy dhoma gjumi Në Przno me tarracë, pamje panoramike, garazh dhe pishinë
 • Mobilje

160000 euro

Apartament Duplex midis Budvës dhe Bechichi me një pamje të bukur të detit
 • Mobilje

124000 euro

Dhoma me pemë me diell apartament në katin e 4-të në shtëpi të mirë
 • Ballkon

140000 euro

Apartament 1 dhomë 33 m2 në Budva
 • Parkimi

Apartament 1 dhomë 33 m2 në Budva

Budva

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 23 m2

33000 euro

Apartament panoramik i mobiluar në Mënyrë elegante Në Przno pranë Plazhit Të Kamenovës
 • Pishinë

135000 euro

2 dhoma banesë Në Przno pranë detit për shitje
 • Ndërtesë e re

2 dhoma banesë Në Przno pranë detit për shitje

Pržno

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 62 m2

155000 euro

3 dhoma banesë 74 m2 në kompleksin lux në Budva 100 nga deti
 • Ndërtesë e re

3 dhoma banesë 74 m2 në kompleksin lux në Budva 100 nga deti

Budva

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 74 m2

185000 euro

3 dhoma banesë në Seoca me pamje të gjerë panoramike në det
 • Featured

3 dhoma banesë në Seoca me pamje të gjerë panoramike në det

Prijevor

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 57 m2

80000 euro

Vilë Në Dukley
 • Ballkon

Vilë Në Dukley

Budva

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 156 m2

1570000 euro

Banesë ID=956
 • Ballkon

Banesë ID=956

Budva

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 23 m2

35000 euro

Apartamenti i ri 85 m2 Në Budva me 3 dhoma gjumi, 2 banjo, tarracë e madhe
 • Parkimi

158000 euro

Banesë 77 m2 Në Budva me pamje të shkëlqyeshme panoramike në det dhe qytet
 • Ndërtesë e re

120000 euro

2 dhoma apartamenti 54 metra në Budva pranë detit me parkimin nëntokësor
 • Ndërtesë e re

130000 euro

Studio 27 m2 në Budva pranë Tre Kane 250 metra nga deti
 • Vija e parë

Studio 27 m2 në Budva pranë Tre Kane 250 metra nga deti

Budva

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 27 m2

65000 euro

Të reja me dy dhoma gjumi apartament 69 m2 në Budva moderne komplekse
 • Featured

Të reja me dy dhoma gjumi apartament 69 m2 në Budva moderne komplekse

Budva

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 69 m2

96000 euro

Dy dhoma apartament 44 m2 në Budva, në katin e pestë me pamje panoramike
 • Ballkon

77000 euro

3 dhoma apartament në Budva, të qarkut Veli Vinogradi, pranë shkollës fillore
 • Ballkon

103000 euro