1-21 duke treguar të 49

Vile Ne Dobra Voda 3 kate me pamje nga deti dhe me 3 hyrje per turistet
 • Pamje e detit
Kompleksi banesor Në Dobra Voda me 5 banesa dhe restaurant
 • Parkimi
Truall i madh në Bar me pamje panoramike
 • Pamje e detit

Truall i madh në Bar me pamje panoramike

Bartula

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 15000 m2
Vile 2 kateshe Ne Bar, Ilino per biznes me qera
 • Mobilje

Vile 2 kateshe Ne Bar, Ilino per biznes me qera

Burtaiši

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 220 m2
Shitet shtepi ne Bar Me pishine dhe truall te madh
 • Ndërtesë e re
Banesë ID=1125
 • Featured

Banesë ID=1125

Polje

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 52 m2
Shitet vilë e madhe 3-katëshe me pishinë në resortin Dobra Voda
 • Pamje e detit
Shtepi-hotel me 10 apartamente Ne Rivieren E Barit ne shitje
 • Pamje e detit
Shtepi e re moderne me siperfaqe 180 m2 Ne Bar, truall 400 m2
 • Parkimi
Shtepi e re moderne 160 m2 ngjitur Me Lokalin, truall 400 m2
 • Ndërtesë e re
Shtëpi Në Dobra Vodë pranë detit me 218 m2 truall
 • Parkimi

Shtëpi Në Dobra Vodë pranë detit me 218 m2 truall

Dobra Vodë

 • Dhomat 6
 • Zona madhësia 160 m2
Shtëpi tre katëshe Në Uteha, Kunje Me sauna dhe pamje nga deti
 • Featured
Vile e re Ne Bar 200m2 ne truall 300 m2 me pamje panoramike nga deti
 • Mobilje

Vile e re Ne Bar 200m2 ne truall 300 m2 me pamje panoramike nga deti

Bjeliši

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 200 m2

187000 euro

Vile Ne Dobra Voda 3 kate me pamje nga deti dhe me 3 hyrje per turistet
 • Pamje e detit

Vile Ne Dobra Voda 3 kate me pamje nga deti dhe me 3 hyrje per turistet

Dobra Vodë

 • Dhomat 10
 • Zona madhësia 340 m2

250000 euro

Kompleksi banesor Në Dobra Voda me 5 banesa dhe restaurant
 • Parkimi

Kompleksi banesor Në Dobra Voda me 5 banesa dhe restaurant

Dobra Vodë

 • Dhomat 15
 • Zona madhësia 600 m2

550000 euro

Truall i madh në Bar me pamje panoramike
 • Pamje e detit

Truall i madh në Bar me pamje panoramike

Bartula

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 15000 m2

75000 euro

Vile Ne Dobra Voda 250 nga deti 200 m2 me pamje panoramike nga deti
 • Featured

Vile Ne Dobra Voda 250 nga deti 200 m2 me pamje panoramike nga deti

Dobra Vodë

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 200 m2

375000 euro

Vile 2 kateshe Ne Bar, Ilino per biznes me qera
 • Mobilje

Vile 2 kateshe Ne Bar, Ilino per biznes me qera

Burtaiši

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 220 m2

200000 euro

Shitet shtepi ne Bar Me pishine dhe truall te madh
 • Ndërtesë e re

Shitet shtepi ne Bar Me pishine dhe truall te madh

Tomba

 • Dhomat 8
 • Zona madhësia 275 m2

260000 euro

Banesë ID=1125
 • Featured

Banesë ID=1125

Polje

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 52 m2

46000 euro

Nje dhome gjumi apartament i bollshem Ne Belishi Bar 1500 m nga deti
 • Mobilje

Nje dhome gjumi apartament i bollshem Ne Belishi Bar 1500 m nga deti

Burtaiši

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 60 m2

48000 euro

Shitet vilë e madhe 3-katëshe me pishinë në resortin Dobra Voda
 • Pamje e detit

Shitet vilë e madhe 3-katëshe me pishinë në resortin Dobra Voda

Dobra Vodë

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 273 m2

360000 euro

Vilë e bukur moderne me 3 dhoma gjumi Në Dobra Voda me pamje panoramike të detit dhe pishinë
 • Pamje e detit

680000 euro

Apartament komod dhe i ngrohtë me 1 dhoma gjumi në një nga shtëpitë më të mira Në Bar
 • Ballkon

82000 euro

Shitet apartament i kendshem 1 dhome gjumi ne qender Te Lokalit, Mali I Zi
 • Featured

Shitet apartament i kendshem 1 dhome gjumi ne qender Te Lokalit, Mali I Zi

Burtaiši

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 44 m2

105000 euro

Shtëpi moderne me tre kate në periferinë më të afërt Të Barit Me pamje nga deti
 • Mobilje

280000 euro

Shtepi-hotel me 10 apartamente Ne Rivieren E Barit ne shitje
 • Pamje e detit

Shtepi-hotel me 10 apartamente Ne Rivieren E Barit ne shitje

Dobra Vodë

 • Dhomat 38
 • Zona madhësia 1442 m2

550000 euro

Shtepi e re moderne me siperfaqe 180 m2 Ne Bar, truall 400 m2
 • Parkimi

Shtepi e re moderne me siperfaqe 180 m2 Ne Bar, truall 400 m2

Burtaiši

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 180 m2

160000 euro

Shtepi e re moderne 160 m2 ngjitur Me Lokalin, truall 400 m2
 • Ndërtesë e re

Shtepi e re moderne 160 m2 ngjitur Me Lokalin, truall 400 m2

Čeluga

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 160 m2

99000 euro

Shtëpi Në Dobra Vodë pranë detit me 218 m2 truall
 • Parkimi

Shtëpi Në Dobra Vodë pranë detit me 218 m2 truall

Dobra Vodë

 • Dhomat 6
 • Zona madhësia 160 m2

267000 euro

Shtëpi tre katëshe Në Uteha, Kunje Me sauna dhe pamje nga deti
 • Featured

Shtëpi tre katëshe Në Uteha, Kunje Me sauna dhe pamje nga deti

Utjeha-Bušat

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 210 m2

145000 euro

Shtepi Ne Bar Bielishi me truall te madh dhe pamje panoramike nga deti
 • Ballkon

Shtepi Ne Bar Bielishi me truall te madh dhe pamje panoramike nga deti

Burtaiši

 • Dhomat 6
 • Zona madhësia 178 m2

260000 euro

Apartament i ndritshëm 4 dhoma Në Bar me pamje panoramike të detit 104 m2
 • Featured

Apartament i ndritshëm 4 dhoma Në Bar me pamje panoramike të detit 104 m2

Bjeliši

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 104 m2

145000 euro