1-21 duke treguar të 26

Apartament Në Dobrota me një pamje të gjirit
 • Vija e parë
4 kate shtëpi guri Në Dobrota me pamje të mirë në det
 • Featured
E pajisur vila luksoze me pamje nga deti, pishinë dhe komplot i madh toke
 • Featured

E pajisur vila luksoze me pamje nga deti, pishinë dhe komplot i madh toke

Prekazin E Poshtëm Stoliv

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 450 m2
Apartament i ri në Kavac, Tivat me pamje të madhe
 • Pishinë
Komplot për shitje në Kavach 4500м2 me pamje mahnitëse e Tivat Bay
 • Pamje e detit
Dy dhoma gjumi penthouse të 62.25 m me terracce.
 • Pamje e detit
Studio apartament 16m2 me mezzanine
 • Featured

Studio apartament 16m2 me mezzanine

Mrčevac

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 16 m2
Apartament Studio 24.46m2 plus mezzanine dhe tarracë
 • Ballkon
Kati i parë studio 17.89m2 plus mezzanine plus private patio
 • Featured
Studio apartament 20.93m2 plus mezzanine plus private patio
 • Featured
Banesë ID=775
 • Ballkon

Banesë ID=775

Muo

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 136 m2
Shtëpia ID=732

Shtëpia ID=732

Kavač

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 187 m2
Vilë me indoor pool, Jacuzzi dhe pamje panoramike e Boka Kotorska
 • Vija e parë

Vilë me indoor pool, Jacuzzi dhe pamje panoramike e Boka Kotorska

Prekazin E Poshtëm Stoliv

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 250 m2
Shtëpia ID=522

Shtëpia ID=522

Bogdašići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 106 m2
Apartament Në Dobrota me një pamje të gjirit
 • Vija e parë

Apartament Në Dobrota me një pamje të gjirit

Dobrota

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 39 m2

126000 euro

4 kate shtëpi guri Në Dobrota me pamje të mirë në det
 • Featured

4 kate shtëpi guri Në Dobrota me pamje të mirë në det

Dobrota

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 190 m2

550000 euro

Komploti i rrafshtë i tokës në Kavaçë me pikëpamjen e detit për ndërtimin
 • Featured

150000 euro

E pajisur vila luksoze me pamje nga deti, pishinë dhe komplot i madh toke
 • Featured

E pajisur vila luksoze me pamje nga deti, pishinë dhe komplot i madh toke

Prekazin E Poshtëm Stoliv

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 450 m2

1350000 euro

Apartament i ri në Kavac, Tivat me pamje të madhe
 • Pishinë

Apartament i ri në Kavac, Tivat me pamje të madhe

Kavač

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 43 m2

50000 euro

Hotel-400 m2 vilë katër katëshe në Dobrota 25 metra nga deti
 • Mobilje

Hotel-400 m2 vilë katër katëshe në Dobrota 25 metra nga deti

Dobrota

 • Dhomat 15
 • Zona madhësia 400 m2

640000 euro

Komplot për shitje në Kavach 4500м2 me pamje mahnitëse e Tivat Bay
 • Pamje e detit

Komplot për shitje në Kavach 4500м2 me pamje mahnitëse e Tivat Bay

Bogdašići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 4500 m2

127000 euro

Të urbanizuara komplot 1952м2 në Kavach 10 minuta nga Tivat me vila projektit
 • Pamje e detit

175680 euro

Tre dhoma gjumi & dy banjo plotesisht i mobiluar apartamentin me panoramike tarracë
 • Ballkon

270000 euro

Me dy dhoma gjumi / dy-banjo plotesisht i mobiluar apartamentin 90m + tarracë 30m
 • Ballkon

270000 euro

Dy dhoma gjumi penthouse të 62.25 m me terracce.
 • Pamje e detit

Dy dhoma gjumi penthouse të 62.25 m me terracce.

Mrčevac

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 62 m2

175395 euro

Studio apartament 16m2 me mezzanine
 • Featured

Studio apartament 16m2 me mezzanine

Mrčevac

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 16 m2

51579 euro

Apartament Studio 24.46m2 plus mezzanine dhe tarracë
 • Ballkon

Apartament Studio 24.46m2 plus mezzanine dhe tarracë

Mrčevac

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 24 m2

76960 euro

Kati i parë studio 17.89m2 plus mezzanine plus private patio
 • Featured

Kati i parë studio 17.89m2 plus mezzanine plus private patio

Mrčevac

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 17 m2

74295 euro

Studio apartament 20.93m2 plus mezzanine plus private patio
 • Featured

Studio apartament 20.93m2 plus mezzanine plus private patio

Mrčevac

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 20 m2

62100 euro

Plotesisht i mobiluar apartament Studio 25m2 + 9m2 mezzanine-papafingo me privat patio
 • Ballkon

65000 euro

Banesë ID=775
 • Ballkon

Banesë ID=775

Muo

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 136 m2

341400 euro

Shtëpia ID=732

Shtëpia ID=732

Kavač

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 187 m2

500000 euro

Të mëdha ngastër toke në Kavac për vilë, me shumë pamje nga deti për Boka
 • Featured

173600 euro

Vilë me indoor pool, Jacuzzi dhe pamje panoramike e Boka Kotorska
 • Vija e parë

Vilë me indoor pool, Jacuzzi dhe pamje panoramike e Boka Kotorska

Prekazin E Poshtëm Stoliv

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 250 m2

350000 euro

Shtëpia ID=522

Shtëpia ID=522

Bogdašići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 106 m2

109000 euro