1-20 duke treguar të 20

Banesë e madhe me diell 13 3m2 në Herceg Novi me pamje nga deti
 • Ballkon
Shtëpia ID=821

Shtëpia ID=821

Podi

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 260 m2
Unik 3-katëshe shtëpi në Gjirin në Rose
 • Pamje e detit
Shtëpia ID=553

Shtëpia ID=553

Sušćepan

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 40 m2
Vendi ID=512

Vendi ID=512

Kumbor

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 670 m2
Banesë ID=485
 • Pamje e detit

Banesë ID=485

Herceg Novi

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 23 m2
Banesë ID=481
 • Pamje e detit

Banesë ID=481

Zelenika

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 24 m2
Banesë ID=480
 • Pamje e detit

Banesë ID=480

Herceg Novi

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 41 m2
Banesë ID=479
 • Pamje e detit

Banesë ID=479

Podi

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 70 m2
Banesë ID=478
 • Pamje e detit

Banesë ID=478

Kumbor

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 36 m2
Banesë ID=445
 • Ballkon

Banesë ID=445

Herceg Novi

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 106 m2
4 dhoma apartament në Herceg Novi me pamje panoramike të detit
 • Ballkon
Toka për ndërtimin e një Vilë në qendër të Herceg Novi
 • Featured
Banesë ID=85
 • Pamje e detit

Banesë ID=85

Herceg Novi

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 71 m2
Shtëpi dykatëshe Në Herceg Novi me çmimin e një trualli
 • Parkimi

Shtëpi dykatëshe Në Herceg Novi me çmimin e një trualli

Mojdež

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 40 m2

28000 euro

Banesë e madhe me diell 13 3m2 në Herceg Novi me pamje nga deti
 • Ballkon

Banesë e madhe me diell 13 3m2 në Herceg Novi me pamje nga deti

Herceg Novi

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 133 m2

155000 euro

Shtëpia 1 e katit në Herceg Novi, Topla me një komplot toke në 900 m nga qendra
 • Mobilje

55000 euro

Shtëpia ID=821

Shtëpia ID=821

Podi

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 260 m2

600000 euro

Vilë madhështore 300 m2 me pishinë dhe pamje mahnitëse panoramike të parë në Zhvinje
 • Pamje e detit

850000 euro

Unik 3-katëshe shtëpi në Gjirin në Rose
 • Pamje e detit

Unik 3-katëshe shtëpi në Gjirin në Rose

Rose

 • Dhomat 8
 • Zona madhësia 232 m2

750000 euro

Shtëpia ID=553

Shtëpia ID=553

Sušćepan

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 40 m2

40000 euro

Shtëpi Në Shushçepan, Herceg Novi me 2 kate private dhe truall të madh toke
 • Ballkon

Shtëpi Në Shushçepan, Herceg Novi me 2 kate private dhe truall të madh toke

Sušćepan

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 200 m2

167000 euro

Vendi ID=512

Vendi ID=512

Kumbor

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 670 m2

490000 euro

Banesë ID=485
 • Pamje e detit

Banesë ID=485

Herceg Novi

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 23 m2

34000 euro

Banesë ID=481
 • Pamje e detit

Banesë ID=481

Zelenika

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 24 m2

45000 euro

Banesë ID=480
 • Pamje e detit

Banesë ID=480

Herceg Novi

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 41 m2

49000 euro

Banesë ID=479
 • Pamje e detit

Banesë ID=479

Podi

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 70 m2

69000 euro

Banesë ID=478
 • Pamje e detit

Banesë ID=478

Kumbor

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 36 m2

36000 euro

Banesë ID=445
 • Ballkon

Banesë ID=445

Herceg Novi

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 106 m2

245000 euro

4 dhoma apartament në Herceg Novi me pamje panoramike të detit
 • Ballkon

4 dhoma apartament në Herceg Novi me pamje panoramike të detit

Herceg Novi

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 106 m2

240000 euro

Re apartament në një kompleks rezidencial me një pishinë dhe panoramike windows
 • Ballkon

130000 euro

Toka për ndërtimin e një Vilë në qendër të Herceg Novi
 • Featured

Toka për ndërtimin e një Vilë në qendër të Herceg Novi

Herceg Novi

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 474 m2

72765 euro

Shtëpia në Herceg Novi me mundësinë e përfundimit të 2 kate

Shtëpia në Herceg Novi me mundësinë e përfundimit të 2 kate

Herceg Novi

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 90 m2

126000 euro

Banesë ID=85
 • Pamje e detit

Banesë ID=85

Herceg Novi

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 71 m2

99000 euro