1-12 duke treguar të 12

Shtëpia ID=821

Shtëpia ID=821

Podi

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 260 m2
Unik 3-katëshe shtëpi në Gjirin në Rose
 • Ballkon
Shtëpia ID=553

Shtëpia ID=553

Sušćepan

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 40 m2
2 dhoma të sheshtë në Topla 3, me pamje të madhe për Boka
 • Pamje e detit
Pasuri të tjera ID=533

Pasuri të tjera ID=533

Igalo

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 29 m2
Banesë ID=481
 • Ballkon

Banesë ID=481

Zelenika

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 24 m2
Banesë ID=479
 • Ballkon

Banesë ID=479

Podi

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 70 m2
Shitet toke e bukur Ne Rose per ndertimin e nje vile me pamje panoramike
 • Parkimi

Shitet toke e bukur Ne Rose per ndertimin e nje vile me pamje panoramike

Rose

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 656 m2

Sipas kërkesës

Shtëpi dykatëshe Në Herceg Novi me çmimin e një trualli
 • Parkimi

Shtëpi dykatëshe Në Herceg Novi me çmimin e një trualli

Mojdež

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 40 m2

28000 euro

Shtëpia në Igalo (Mojdez, Sutorinë) në vendin e qetë piktoresk 1 km larg detit
 • Featured

185000 euro

Shtëpia ID=821

Shtëpia ID=821

Podi

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 260 m2

600000 euro

Unik 3-katëshe shtëpi në Gjirin në Rose
 • Ballkon

Unik 3-katëshe shtëpi në Gjirin në Rose

Rose

 • Dhomat 8
 • Zona madhësia 232 m2

750000 euro

Shtëpia ID=553

Shtëpia ID=553

Sušćepan

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 40 m2

40000 euro

2 dhoma të sheshtë në Topla 3, me pamje të madhe për Boka
 • Pamje e detit

2 dhoma të sheshtë në Topla 3, me pamje të madhe për Boka

Igalo

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 60 m2

77000 euro

Pasuri të tjera ID=533

Pasuri të tjera ID=533

Igalo

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 29 m2

43000 euro

Shtëpi Në Shushçepan, Herceg Novi me 2 kate private dhe truall të madh toke
 • Parkimi

Shtëpi Në Shushçepan, Herceg Novi me 2 kate private dhe truall të madh toke

Sušćepan

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 200 m2

167000 euro

Banesë ID=481
 • Ballkon

Banesë ID=481

Zelenika

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 24 m2

45000 euro

Banesë ID=479
 • Ballkon

Banesë ID=479

Podi

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 70 m2

69000 euro

Re apartament në një kompleks rezidencial me një pishinë dhe panoramike windows
 • Pamje e detit

130000 euro