1-21 duke treguar të 21

Apartament i ri në Kavac, Tivat me pamje të madhe
 • Pamje e detit
Komplot për shitje në Kavach 4500м2 me pamje mahnitëse e Tivat Bay
 • Pamje e detit
Dy dhoma gjumi penthouse të 62.25 m me terracce.
 • Pamje e detit
Studio apartament 16m2 me mezzanine
 • Featured

Studio apartament 16m2 me mezzanine

Mrčevac

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 16 m2
Apartament Studio 24.46m2 plus mezzanine dhe tarracë
 • Featured
Kati i parë studio 17.89m2 plus mezzanine plus private patio
 • Featured
Studio apartament 20.93m2 plus mezzanine plus private patio
 • Ballkon
Banesë ID=775
 • Ballkon

Banesë ID=775

Muo

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 136 m2
Shtëpia ID=732

Shtëpia ID=732

Kavač

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 187 m2
Shtëpia ID=522

Shtëpia ID=522

Bogdašići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 106 m2
Ngastër të tokës për ndërtim të etno fshatit

Ngastër të tokës për ndërtim të etno fshatit

Erakovići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 1173 m2
Shtëpia ID=274

Shtëpia ID=274

Mrčevac

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 120 m2
Shtëpia ID=256

Shtëpia ID=256

Skaljari

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 160 m2
Banesë ID=167
 • Ballkon

Banesë ID=167

Skaljari

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 63 m2
Komploti i rrafshtë i tokës në Kavaçë me pikëpamjen e detit për ndërtimin
 • Pamje e detit

150000 euro

Apartament i ri në Kavac, Tivat me pamje të madhe
 • Pamje e detit

Apartament i ri në Kavac, Tivat me pamje të madhe

Kavač

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 43 m2

50000 euro

Komplot për shitje në Kavach 4500м2 me pamje mahnitëse e Tivat Bay
 • Pamje e detit

Komplot për shitje në Kavach 4500м2 me pamje mahnitëse e Tivat Bay

Bogdašići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 4500 m2

127000 euro

Të urbanizuara komplot 1952м2 në Kavach 10 minuta nga Tivat me vila projektit
 • Parkimi

175680 euro

Hapësirë për dyqanin në Kotor, Qytetin e Vjetër të mbushur me njerëz në rrugë
 • Afër detit

140000 euro

Tre dhoma gjumi & dy banjo plotesisht i mobiluar apartamentin me panoramike tarracë
 • Ballkon

270000 euro

Me dy dhoma gjumi / dy-banjo plotesisht i mobiluar apartamentin 90m + tarracë 30m
 • Pamje e detit

270000 euro

Dy dhoma gjumi penthouse të 62.25 m me terracce.
 • Pamje e detit

Dy dhoma gjumi penthouse të 62.25 m me terracce.

Mrčevac

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 62 m2

175395 euro

Studio apartament 16m2 me mezzanine
 • Featured

Studio apartament 16m2 me mezzanine

Mrčevac

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 16 m2

51579 euro

Apartament Studio 24.46m2 plus mezzanine dhe tarracë
 • Featured

Apartament Studio 24.46m2 plus mezzanine dhe tarracë

Mrčevac

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 24 m2

76960 euro

Kati i parë studio 17.89m2 plus mezzanine plus private patio
 • Featured

Kati i parë studio 17.89m2 plus mezzanine plus private patio

Mrčevac

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 17 m2

74295 euro

Studio apartament 20.93m2 plus mezzanine plus private patio
 • Ballkon

Studio apartament 20.93m2 plus mezzanine plus private patio

Mrčevac

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 20 m2

62100 euro

Plotesisht i mobiluar apartament Studio 25m2 + 9m2 mezzanine-papafingo me privat patio
 • Ballkon

65000 euro

Banesë ID=775
 • Ballkon

Banesë ID=775

Muo

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 136 m2

341400 euro

Shtëpia ID=732

Shtëpia ID=732

Kavač

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 187 m2

500000 euro

Të mëdha ngastër toke në Kavac për vilë, me shumë pamje nga deti për Boka
 • Featured

173600 euro

Shtëpia ID=522

Shtëpia ID=522

Bogdašići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 106 m2

109000 euro

Ngastër të tokës për ndërtim të etno fshatit

Ngastër të tokës për ndërtim të etno fshatit

Erakovići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 1173 m2

24500 euro

Shtëpia ID=274

Shtëpia ID=274

Mrčevac

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 120 m2

100000 euro

Shtëpia ID=256

Shtëpia ID=256

Skaljari

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 160 m2

300000 euro

Banesë ID=167
 • Ballkon

Banesë ID=167

Skaljari

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 63 m2

128000 euro