1-21 duke treguar të 62

Tokë në shitje Në Lushticë për ndërtimin e një vile
 • Featured
Shtëpi trekatëshe Në Krasici me pamje Nga Gjiri I Kotorrit
 • Pamje e detit
Banesë ID=1084
 • Parkimi

Banesë ID=1084

Bijela

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 48 m2
Vilë luksoze panoramike me një pishinë
 • Parkimi

Vilë luksoze panoramike me një pishinë

Bogišići

 • Dhomat 6
 • Zona madhësia 260 m2
Shtëpi e re Në Krashichi 30m nga deti me pamje panoramike
 • Pamje e detit
Shtëpia ID=965

Shtëpia ID=965

Bogišići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 2 m2
Apartament për banesë në Bijela, Herceg Novi me tokën
 • Ballkon
Shtëpia ID=852
 • Ballkon

Shtëpia ID=852

Đenovići

 • Dhomat 6
 • Zona madhësia 710 m2
Ngastres se ndertimit 740м2 në Bogisici, Lustica me pamje nga deti
 • Pamje e detit
Kati apartament studio 20.7m2 me mezzanine dhe private patio
 • Featured
Dy dhoma gjumi apartament 60.83m2 në penthouse me pamje nga deti
 • Pamje e detit
Apartament i madh 100m2 në Tivat, Donja Lastva pranë Porto Montenegro, pamje nga deti
 • Parkimi

250000 euro

Tokë në shitje Në Lushticë për ndërtimin e një vile
 • Featured

Tokë në shitje Në Lushticë për ndërtimin e një vile

Krashichi

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 5000 m2

Sipas kërkesës

Shtëpi trekatëshe Në Krasichi 120m nga deti me pamje panoramike
 • Vija e parë

Shtëpi trekatëshe Në Krasichi 120m nga deti me pamje panoramike

Krashichi

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 77 m2

Sipas kërkesës

Shitet shtepi dy kateshe 130 m2 Ne Krashichi ne vije te pare pamje panoramike
 • Mobilje

Shitet shtepi dy kateshe 130 m2 Ne Krashichi ne vije te pare pamje panoramike

Krashichi

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 130 m2

180000 euro

Shtëpi trekatëshe Në Krasici me pamje Nga Gjiri I Kotorrit
 • Pamje e detit

Shtëpi trekatëshe Në Krasici me pamje Nga Gjiri I Kotorrit

Krashichi

 • Dhomat 8
 • Zona madhësia 108 m2

192000 euro

Banesë ID=1084
 • Parkimi

Banesë ID=1084

Bijela

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 48 m2

63000 euro

Vilë luksoze panoramike me një pishinë
 • Parkimi

Vilë luksoze panoramike me një pishinë

Bogišići

 • Dhomat 6
 • Zona madhësia 260 m2

300000 euro

Shtëpi e re Në Krashichi 30m nga deti me pamje panoramike
 • Pamje e detit

Shtëpi e re Në Krashichi 30m nga deti me pamje panoramike

Krashichi

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 142 m2

315000 euro

Shtëpi Në Krashichi 100m nga deti në një zonë të gjelbër
 • Parkimi

Shtëpi Në Krashichi 100m nga deti në një zonë të gjelbër

Krashichi

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 90 m2

185000 euro

Shtepi tre kateshe Ne vend te qete Krashici, 120m nga deti me pamje panoramike
 • Featured

Shtepi tre kateshe Ne vend te qete Krashici, 120m nga deti me pamje panoramike

Krashichi

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 77 m2

95000 euro

Shtëpia ID=965

Shtëpia ID=965

Bogišići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 2 m2

2500000

Toke per investim Ne Krashici per ndertimin e 19 vilave ne vije te pare te detit
 • Featured

Toke per investim Ne Krashici per ndertimin e 19 vilave ne vije te pare te detit

Krashichi

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 8337 m2

1592200 euro

Vila në Krashiçi 257 milion2 me pamje të madhe Në Boka dhe PortoMontenegro
 • Afër detit

Vila në Krashiçi 257 milion2 me pamje të madhe Në Boka dhe PortoMontenegro

Krashichi

 • Dhomat 6
 • Zona madhësia 222 m2

780000 euro

Shtëpia në Lepetane, Tivat, 1 linjë të detit për restaurimin
 • Ballkon

Shtëpia në Lepetane, Tivat, 1 linjë të detit për restaurimin

Lepetane

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 167 m2

250000 euro

Apartament për banesë në Bijela, Herceg Novi me tokën
 • Ballkon

Apartament për banesë në Bijela, Herceg Novi me tokën

Bijela

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 50 m2

63000 euro

Shtëpia ID=852
 • Ballkon

Shtëpia ID=852

Đenovići

 • Dhomat 6
 • Zona madhësia 710 m2

650000 euro

Vendin në Lustica, Bogisici për të ndërtuar një vilë apo një mini hotel
 • Featured

Vendin në Lustica, Bogisici për të ndërtuar një vilë apo një mini hotel

Bogišići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 900 m2

85000 euro

Ngastres se ndertimit 740м2 në Bogisici, Lustica me pamje nga deti
 • Pamje e detit

Ngastres se ndertimit 740м2 në Bogisici, Lustica me pamje nga deti

Bogišići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 720 m2

52000 euro

Kati apartament studio 20.7m2 me mezzanine dhe private patio
 • Featured

Kati apartament studio 20.7m2 me mezzanine dhe private patio

Donja Lastva

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 20 m2

83158 euro

Dy dhoma gjumi apartament 60.83m2 në penthouse me pamje nga deti
 • Pamje e detit

Dy dhoma gjumi apartament 60.83m2 në penthouse me pamje nga deti

Donja Lastva

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 60 m2

216819 euro

Një dhomë gjumi apartament në Donja Lastva 38m2 në penthouse me pamje nga deti
 • Pamje e detit

Një dhomë gjumi apartament në Donja Lastva 38m2 në penthouse me pamje nga deti

Donja Lastva

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 38 m2

134187 euro