1-21 duke treguar të 31

Banesë Në Petrovac me pamje të mirë 700 m nga deti
 • Ballkon
Dy shtëpi Në Petrovac 400 m nga deti
 • Ballkon

Dy shtëpi Në Petrovac 400 m nga deti

Petrovac

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 186 m2
Vilë tre kate në Petrovac me pamje nga deti
 • Parkimi

Vilë tre kate në Petrovac me pamje nga deti

Petrovac

 • Dhomat 6
 • Zona madhësia 217 m2
2 kate villa për shitje në Petrovac
 • Featured

2 kate villa për shitje në Petrovac

Petrovac

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 217 m2
Vendin në Blizikuche për ndërtimin e 3 vila, pranë Sveti Stefan
 • Pamje e detit
Shtëpia në Budva me pishinë, pranë plazhit Drobni Pesak
 • Ballkon

Shtëpia në Budva me pishinë, pranë plazhit Drobni Pesak

Katun Reževići

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 552 m2
Shtëpia ID=688

Shtëpia ID=688

Petrovac

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 193 m2
Shtëpia ID=683
 • Parkimi

Shtëpia ID=683

Petrovac

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 214 m2
Banesë ID=670

Banesë ID=670

Petrovac

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 90 m2
Banesë ID=666

Banesë ID=666

Petrovac

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 71 m2
Banesë ID=665

Banesë ID=665

Petrovac

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 90 m2
Apartament me një pamje të madhe, Blizikuche
 • Ballkon

Apartament me një pamje të madhe, Blizikuche

Blizikuće

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 103 m2
Banesë ID=655
 • Mobilje

Banesë ID=655

Petrovac

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 158 m2
Banesë Në Petrovac me pamje të mirë 700 m nga deti
 • Ballkon

Banesë Në Petrovac me pamje të mirë 700 m nga deti

Petrovac

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 61 m2

75000 euro

Dy shtëpi Në Petrovac 400 m nga deti
 • Ballkon

Dy shtëpi Në Petrovac 400 m nga deti

Petrovac

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 186 m2

300000 euro

Vila moderne e bukur në Petrovac pranë plazhit Të Luçicës me një kopsht të madh
 • Featured

450000 euro

Vilë tre kate në Petrovac me pamje nga deti
 • Parkimi

Vilë tre kate në Petrovac me pamje nga deti

Petrovac

 • Dhomat 6
 • Zona madhësia 217 m2

650000 euro

Apartamente ne nje kompleks rezidencial Petrovac Gji me tokën dhe pamje të detit
 • Mobilje

110000 euro

2 banesa apartament 135m2 në Petrovac katin më të lartë dhe pamje nga deti
 • Pamje e detit

2 banesa apartament 135m2 në Petrovac katin më të lartë dhe pamje nga deti

Petrovac

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 135 m2

153000 euro

2 kate villa për shitje në Petrovac
 • Featured

2 kate villa për shitje në Petrovac

Petrovac

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 217 m2

600000 euro

Vendin në Blizikuche për ndërtimin e 3 vila, pranë Sveti Stefan
 • Pamje e detit

Vendin në Blizikuche për ndërtimin e 3 vila, pranë Sveti Stefan

Blizikuće

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 2 m2

395000 euro

Ngastër të tokës në Buljarica 1234m2 më poshtë autostradë
 • Featured

Ngastër të tokës në Buljarica 1234m2 më poshtë autostradë

Petrovac

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 1 m2

180000 euro

E bukur plotësisht e rinovuar gur vilë ndodhet në fshat simpatik e Rezevichi
 • Parkimi

E bukur plotësisht e rinovuar gur vilë ndodhet në fshat simpatik e Rezevichi

Katun Reževići

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 150 m2

450000 euro

Shtëpia në Budva me pishinë, pranë plazhit Drobni Pesak
 • Ballkon

Shtëpia në Budva me pishinë, pranë plazhit Drobni Pesak

Katun Reževići

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 552 m2

2600000 euro

Shtëpia ID=688

Shtëpia ID=688

Petrovac

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 193 m2

175000 euro

Shtëpia ID=683
 • Parkimi

Shtëpia ID=683

Petrovac

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 214 m2

700000 euro

Apartament në Petrovac me 2 dhoma gjumi me pamje nga deti në një kompleks me pishinë
 • Ndërtesë e re

128000 euro

Apartament në Petrovac me dy dhoma gjumi me diell terrace të madhe
 • Ballkon

Apartament në Petrovac me dy dhoma gjumi me diell terrace të madhe

Petrovac

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 62 m2

135000 euro

Banesë ID=670

Banesë ID=670

Petrovac

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 90 m2

250000 euro

Banesë ID=666

Banesë ID=666

Petrovac

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 71 m2

120000 euro

Banesë ID=665

Banesë ID=665

Petrovac

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 90 m2

120000 euro

2 dhoma gjumi apartament 62m2 në Petrovac në kompleks me pishinë
 • Mobilje

2 dhoma gjumi apartament 62m2 në Petrovac në kompleks me pishinë

Petrovac

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 62 m2

140000 euro

Apartament me një pamje të madhe, Blizikuche
 • Ballkon

Apartament me një pamje të madhe, Blizikuche

Blizikuće

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 103 m2

188000 euro

Banesë ID=655
 • Mobilje

Banesë ID=655

Petrovac

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 158 m2

195000 euro