1-21 duke treguar të 29

2 kate vilë në zgjidhjen e Suntime
 • Parkimi

2 kate vilë në zgjidhjen e Suntime

Bigova

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 220 m2
Vendi ID=938

Vendi ID=938

Zagora, Kotor

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 572 m2
Apartament i ri në Kavac, Tivat me pamje të madhe
 • Ndërtesë e re
Toka ndërtimore Për Shitje në Tivat mali i Zi
 • Pamje e detit

Toka ndërtimore Për Shitje në Tivat mali i Zi

Ljesevici

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 9850 m2
Toke per vilë me pamje panoramike të detit dhe Boka Kotorska
 • Pamje e detit
Vendi ID=743

Vendi ID=743

Bigova

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 4 m2
Vendi ID=741

Vendi ID=741

Bigova

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 1 m2
Shtëpia ID=732

Shtëpia ID=732

Kavač

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 187 m2
Shtëpia ID=730

Shtëpia ID=730

Lastva Grbaljska

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 122 m2
Apartament me dy dhoma gjumi në afërsi të plazhit JAZ
 • Featured

Apartament me dy dhoma gjumi në afërsi të plazhit JAZ

Lastva Grbaljska

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 106 m2
Komplot me gjashtë rrënojat për shitje në Glavati
 • Featured

Komplot me gjashtë rrënojat për shitje në Glavati

Lastva Grbaljska

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 670 m2
Simpatik Vilë në një zonë të qetë, afër Budvës
 • Featured

Simpatik Vilë në një zonë të qetë, afër Budvës

Lastva Grbaljska

 • Dhomat 13
 • Zona madhësia 340 m2
Villa me 3 apartamente 2 km nga deti

Villa me 3 apartamente 2 km nga deti

Lastva Grbaljska

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 300 m2
Vendin në Pobrdje për bujqësinë
 • Featured

Vendin në Pobrdje për bujqësinë

Pobrdje

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 10879 m2
Banesë ID=515
 • Pamje e detit

Banesë ID=515

Glavati

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 59 m2
Shtëpi 2-katëshe prej 230 m2 me shtëpi mysafire Në Bigovë pranë detit dhe me pishinë
 • Featured

Sipas kërkesës

2 kate vilë në zgjidhjen e Suntime
 • Parkimi

2 kate vilë në zgjidhjen e Suntime

Bigova

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 220 m2

Sipas kërkesës

Vendi ID=938

Vendi ID=938

Zagora, Kotor

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 572 m2

45000 euro

Komploti i rrafshtë i tokës në Kavaçë me pikëpamjen e detit për ndërtimin
 • Parkimi

150000 euro

Apartament i ri në Kavac, Tivat me pamje të madhe
 • Ndërtesë e re

Apartament i ri në Kavac, Tivat me pamje të madhe

Kavač

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 43 m2

50000 euro

Të urbanizuara komplot 1952м2 në Kavach 10 minuta nga Tivat me vila projektit
 • Pamje e detit

175680 euro

Tre dhoma gjumi & dy banjo plotesisht i mobiluar apartamentin me panoramike tarracë
 • Ballkon

270000 euro

Me dy dhoma gjumi / dy-banjo plotesisht i mobiluar apartamentin 90m + tarracë 30m
 • Featured

270000 euro

Toka ndërtimore Për Shitje në Tivat mali i Zi
 • Pamje e detit

Toka ndërtimore Për Shitje në Tivat mali i Zi

Ljesevici

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 9850 m2

870000 euro

Toke per vilë me pamje panoramike të detit dhe Boka Kotorska
 • Pamje e detit

Toke per vilë me pamje panoramike të detit dhe Boka Kotorska

Radanovici

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 4160 m2

90000 euro

Vendi ID=743

Vendi ID=743

Bigova

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 4 m2

205000 euro

Vendi ID=741

Vendi ID=741

Bigova

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 1 m2

250000 euro

Shtëpia ID=732

Shtëpia ID=732

Kavač

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 187 m2

500000 euro

Shtëpia ID=730

Shtëpia ID=730

Lastva Grbaljska

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 122 m2

189000 euro

Apartament me dy dhoma gjumi në afërsi të plazhit JAZ
 • Featured

Apartament me dy dhoma gjumi në afërsi të plazhit JAZ

Lastva Grbaljska

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 106 m2

115000 euro

Komplot me gjashtë rrënojat për shitje në Glavati
 • Featured

Komplot me gjashtë rrënojat për shitje në Glavati

Lastva Grbaljska

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 670 m2

100000 euro

Simpatik Vilë në një zonë të qetë, afër Budvës
 • Featured

Simpatik Vilë në një zonë të qetë, afër Budvës

Lastva Grbaljska

 • Dhomat 13
 • Zona madhësia 340 m2

495000 euro

Villa me 3 apartamente 2 km nga deti

Villa me 3 apartamente 2 km nga deti

Lastva Grbaljska

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 300 m2

210000 euro

Të mëdha ngastër toke në Kavac për vilë, me shumë pamje nga deti për Boka
 • Featured

173600 euro

Vendin në Pobrdje për bujqësinë
 • Featured

Vendin në Pobrdje për bujqësinë

Pobrdje

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 10879 m2

271975 euro

Banesë ID=515
 • Pamje e detit

Banesë ID=515

Glavati

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 59 m2

56000 euro