1-20 duke treguar të 20

Apartament Në Rafailovichi me një sipërfaqe prej 52 m2 pranë plazhit
 • Vija e parë
2 dhoma banesë Në Przno pranë detit për shitje
 • Featured
Me diell dhe të rehatshme banesa 92m2 në Przno, 200 nga deti
 • Pamje e detit
Banesë 55,82 m2 në Przhno në qëndrim të ri komplekse
 • Ballkon
Vendi ID=456

Vendi ID=456

Drobnići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 3570 m2
Shtëpia ID=307

Shtëpia ID=307

Brajići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 160 m2
Banesë ID=279
 • Ballkon

Banesë ID=279

Pržno

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 146 m2
Banesë e madhe me dy dhoma gjumi Në Przno me tarracë, pamje panoramike, garazh dhe pishinë
 • Pishinë

160000 euro

Apartament Duplex midis Budvës dhe Bechichi me një pamje të bukur të detit
 • Afër detit

124000 euro

Apartament Në Rafailovichi me një sipërfaqe prej 52 m2 pranë plazhit
 • Vija e parë

Apartament Në Rafailovichi me një sipërfaqe prej 52 m2 pranë plazhit

Rafailovichi

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 52 m2

187000 euro

Apartament panoramik i mobiluar në Mënyrë elegante Në Przno pranë Plazhit Të Kamenovës
 • Ballkon

135000 euro

2 dhoma banesë Në Przno pranë detit për shitje
 • Featured

2 dhoma banesë Në Przno pranë detit për shitje

Pržno

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 62 m2

155000 euro

Dy dhoma apartament Në Rafailovichi 150 nga deti, e mirë për të marrë me qera
 • Parkimi

Dy dhoma apartament Në Rafailovichi 150 nga deti, e mirë për të marrë me qera

Rafailovichi

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 44 m2

77000 euro

Me diell dhe të rehatshme banesa 92m2 në Przno, 200 nga deti
 • Pamje e detit

Me diell dhe të rehatshme banesa 92m2 në Przno, 200 nga deti

Pržno

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 97 m2

230000 euro

Banesë 55,82 m2 në Przhno në qëndrim të ri komplekse
 • Ballkon

Banesë 55,82 m2 në Przhno në qëndrim të ri komplekse

Rafailovichi

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 55 m2

108849 euro

Të sheshtë, vendin më lart Budva me pamje nga deti në qytet dhe Sveti Stefan
 • Pamje e detit

Të sheshtë, vendin më lart Budva me pamje nga deti në qytet dhe Sveti Stefan

Stanišići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 297 m2

Sipas kërkesës

Një apartament dhomë gjumi 56m2 në Przno në kompleks me pishinë
 • Pamje e detit

Një apartament dhomë gjumi 56m2 në Przno në kompleks me pishinë

Pržno

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 56 m2

145000 euro

Apartamentet me një pamje të mrekullueshme panoramike të Rivierës Së Budvës në Rafailoviçi
 • Afër detit

135000 euro

Dy apartamente në rreshtin e parë me tarraca të mëdha dhe pamje të mrekullueshme.
 • Pamje e detit

351425 euro

Simpatik apartament në Przno për shitje në kompleks Blu Horizont
 • Mobilje

Simpatik apartament në Przno për shitje në kompleks Blu Horizont

Pržno

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 50 m2

95000 euro

Fantastike ngastër toke në 1 të zonës bregdetare në Drobnichi
 • Featured

Fantastike ngastër toke në 1 të zonës bregdetare në Drobnichi

Drobnići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 1740 m2

790000 euro

Villa në një shpat të mrekullueshëm me një pamje panoramike 400 m nga deti
 • Featured

Villa në një shpat të mrekullueshëm me një pamje panoramike 400 m nga deti

Rađenovići

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 354 m2

850000 euro

Vendi ID=456

Vendi ID=456

Drobnići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 3570 m2

24999000 euro

Lux banesë në Rafailovichi në rreshtin e parë me pamje të mrekullueshme të detit
 • Pamje e detit

230000 euro

Shtëpia ID=307

Shtëpia ID=307

Brajići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 160 m2

35000 euro

Banesë ID=279
 • Ballkon

Banesë ID=279

Pržno

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 146 m2

230000 euro