1-21 duke treguar të 23

Banesë ID=1084
 • Afër detit

Banesë ID=1084

Bijela

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 48 m2
E pajisur vila luksoze me pamje nga deti, pishinë dhe komplot i madh toke
 • Featured

E pajisur vila luksoze me pamje nga deti, pishinë dhe komplot i madh toke

Prekazin E Poshtëm Stoliv

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 450 m2
Shtëpia në Lepetane, Tivat, 1 linjë të detit për restaurimin
 • Pamje e detit
Apartament për banesë në Bijela, Herceg Novi me tokën
 • Mobilje
Kati apartament studio 20.7m2 me mezzanine dhe private patio
 • Featured
Dy dhoma gjumi apartament 60.83m2 në penthouse me pamje nga deti
 • Pamje e detit
Studio apartament në Donja Lastva 23m2 në penthouse me pamje nga deti
 • Pamje e detit
Studio apartament 21m2 në penthouse me pamje nga deti
 • Featured

Studio apartament 21m2 në penthouse me pamje nga deti

Donja Lastva

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 20 m2
Vendin në Morinije për 3 kate vilë me pamje të madhe për Boka
 • Pamje e detit
Guri shtëpi në plazh, në Lepetane
 • Featured

Guri shtëpi në plazh, në Lepetane

Lepetane

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 120 m2
Vilë me indoor pool, Jacuzzi dhe pamje panoramike e Boka Kotorska
 • Pishinë

Vilë me indoor pool, Jacuzzi dhe pamje panoramike e Boka Kotorska

Prekazin E Poshtëm Stoliv

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 250 m2
Banesë ID=395
 • Ballkon

Banesë ID=395

Đurići

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 81 m2
Banesë ID=394
 • Pamje e detit

Banesë ID=394

Đurići

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 88 m2
Banesë ID=393
 • Pamje e detit

Banesë ID=393

Đurići

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 96 m2
Banesë ID=392
 • Ballkon

Banesë ID=392

Đurići

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 100 m2
Banesë komplot në Lustica për ndërtime apo investime

Banesë komplot në Lustica për ndërtime apo investime

Donja Lastva

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 1187 m2
banesë në shtëpi në rreshtin e parë në lepetane
 • Featured
Shtëpia ID=230

Shtëpia ID=230

Kostanjica

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 1222 m2
Apartament i madh 100m2 në Tivat, Donja Lastva pranë Porto Montenegro, pamje nga deti
 • Ballkon

250000 euro

Banesë ID=1084
 • Afër detit

Banesë ID=1084

Bijela

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 48 m2

63000 euro

E pajisur vila luksoze me pamje nga deti, pishinë dhe komplot i madh toke
 • Featured

E pajisur vila luksoze me pamje nga deti, pishinë dhe komplot i madh toke

Prekazin E Poshtëm Stoliv

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 450 m2

1350000 euro

Shtëpia në Lepetane, Tivat, 1 linjë të detit për restaurimin
 • Pamje e detit

Shtëpia në Lepetane, Tivat, 1 linjë të detit për restaurimin

Lepetane

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 167 m2

250000 euro

Apartament për banesë në Bijela, Herceg Novi me tokën
 • Mobilje

Apartament për banesë në Bijela, Herceg Novi me tokën

Bijela

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 50 m2

63000 euro

Ndërtimi komplot në Stoliv 186 m2 me shtëpinë e vjetër të gurit me pamje nga deti
 • Featured

190000 euro

Kati apartament studio 20.7m2 me mezzanine dhe private patio
 • Featured

Kati apartament studio 20.7m2 me mezzanine dhe private patio

Donja Lastva

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 20 m2

83158 euro

Dy dhoma gjumi apartament 60.83m2 në penthouse me pamje nga deti
 • Pamje e detit

Dy dhoma gjumi apartament 60.83m2 në penthouse me pamje nga deti

Donja Lastva

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 60 m2

216819 euro

Një dhomë gjumi apartament në Donja Lastva 38m2 në penthouse me pamje nga deti
 • Pamje e detit

Një dhomë gjumi apartament në Donja Lastva 38m2 në penthouse me pamje nga deti

Donja Lastva

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 38 m2

134187 euro

Studio apartament në Donja Lastva 23m2 në penthouse me pamje nga deti
 • Pamje e detit

Studio apartament në Donja Lastva 23m2 në penthouse me pamje nga deti

Donja Lastva

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 22 m2

82632 euro

Studio apartament 21m2 në penthouse me pamje nga deti
 • Featured

Studio apartament 21m2 në penthouse me pamje nga deti

Donja Lastva

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 20 m2

62100 euro

Vendin në Morinije për 3 kate vilë me pamje të madhe për Boka
 • Pamje e detit

Vendin në Morinije për 3 kate vilë me pamje të madhe për Boka

Morinj

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 778 m2

96499 euro

Guri shtëpi në plazh, në Lepetane
 • Featured

Guri shtëpi në plazh, në Lepetane

Lepetane

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 120 m2

300000 euro

Vilë me indoor pool, Jacuzzi dhe pamje panoramike e Boka Kotorska
 • Pishinë

Vilë me indoor pool, Jacuzzi dhe pamje panoramike e Boka Kotorska

Prekazin E Poshtëm Stoliv

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 250 m2

350000 euro

Banesë ID=395
 • Ballkon

Banesë ID=395

Đurići

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 81 m2

109350 euro

Banesë ID=394
 • Pamje e detit

Banesë ID=394

Đurići

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 88 m2

118800 euro

Banesë ID=393
 • Pamje e detit

Banesë ID=393

Đurići

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 96 m2

120000 euro

Banesë ID=392
 • Ballkon

Banesë ID=392

Đurići

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 100 m2

125000 euro

Banesë komplot në Lustica për ndërtime apo investime

Banesë komplot në Lustica për ndërtime apo investime

Donja Lastva

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 1187 m2

120000 euro

banesë në shtëpi në rreshtin e parë në lepetane
 • Featured

banesë në shtëpi në rreshtin e parë në lepetane

Lepetane

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 80 m2

252000 euro

Shtëpia ID=230

Shtëpia ID=230

Kostanjica

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 1222 m2

165000 euro