Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja

1-21 duke treguar të 44

Shitet truall i madh 1704 m2 ne Sutomore
 • Parkimi

Shitet truall i madh 1704 m2 ne Sutomore

Sutomore

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 1704 m2
Studio e rinovuar plot diell 32 m2 Në Sutomore 700 nga deti
 • Ballkon
Familje 2 dyqan shtëpi 176 m2 në Bar, Polje
 • Featured

Familje 2 dyqan shtëpi 176 m2 në Bar, Polje

Burtaiši

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 176 m2
2 dhoma apartament ne shtepi te re Ne Bar 400 m larg detit
 • Ballkon
Apartament i madh me tokë, garazh dhe pishinë Në Bar
 • Featured
Apartament me një dhomë 51 m2 në një ndërtesë të re
 • Parkimi
Vile 2 kateshe Ne Bar, Ilino per biznes me qera
 • Ballkon

Vile 2 kateshe Ne Bar, Ilino per biznes me qera

Burtaiši

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 220 m2
Vilë 2 kate në Sutomore me pamje panoramike në det dhe male
 • Pamje e detit