1-20 duke treguar të 20

2 dhoma banesë Në Przno pranë detit për shitje
 • Parkimi
Shtëpia në Budva me pishinë, pranë plazhit Drobni Pesak
 • Pamje e detit

Shtëpia në Budva me pishinë, pranë plazhit Drobni Pesak

Katun Reževići

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 552 m2
Apartament dy-nivelesh me tre dhoma gjumi në Shën Stefan
 • Mobilje
Apartament me një pamje të madhe, Blizikuche
 • Ballkon

Apartament me një pamje të madhe, Blizikuche

Blizikuće

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 103 m2
Fantastike ngastër toke në 1 të zonës bregdetare në Drobnichi
 • Pamje e detit
Vilë me pishinë në Rezevici 100 metra nga deti
 • Featured

Vilë me pishinë në Rezevici 100 metra nga deti

Rijeka Rezheviç

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 230 m2
Vendi ID=456

Vendi ID=456

Drobnići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 3570 m2
Shitja e Zvicrës pushime hotel në Becici

Shitja e Zvicrës pushime hotel në Becici

Blizikuće

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 717 m2
Banesë ID=279
 • Ballkon

Banesë ID=279

Pržno

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 146 m2
ekskluzive vilë në rezevichi
 • Featured

ekskluzive vilë në rezevichi

Blizikuće

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 285 m2
Banesë e madhe me dy dhoma gjumi Në Przno me tarracë, pamje panoramike, garazh dhe pishinë
 • Mobilje

160000 euro

Apartament panoramik i mobiluar në Mënyrë elegante Në Przno pranë Plazhit Të Kamenovës
 • Mobilje

135000 euro

2 dhoma banesë Në Przno pranë detit për shitje
 • Parkimi

2 dhoma banesë Në Przno pranë detit për shitje

Pržno

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 62 m2

155000 euro

Me diell dhe të rehatshme banesa 92m2 në Przno, 200 nga deti
 • Ballkon

Me diell dhe të rehatshme banesa 92m2 në Przno, 200 nga deti

Pržno

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 97 m2

230000 euro

Vendin në Blizikuche për ndërtimin e 3 vila, pranë Sveti Stefan
 • Featured

Vendin në Blizikuche për ndërtimin e 3 vila, pranë Sveti Stefan

Blizikuće

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 2 m2

395000 euro

E bukur plotësisht e rinovuar gur vilë ndodhet në fshat simpatik e Rezevichi
 • Mobilje

E bukur plotësisht e rinovuar gur vilë ndodhet në fshat simpatik e Rezevichi

Katun Reževići

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 150 m2

450000 euro

Shtëpia në Budva me pishinë, pranë plazhit Drobni Pesak
 • Pamje e detit

Shtëpia në Budva me pishinë, pranë plazhit Drobni Pesak

Katun Reževići

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 552 m2

2600000 euro

Ndërtesë apartament me pamje mahnitëse pikëpamjet në Sveti Stefan
 • Parkimi

Ndërtesë apartament me pamje mahnitëse pikëpamjet në Sveti Stefan

Sveti Stefan

 • Dhomat 30
 • Zona madhësia 1 m2

2750000 euro

Një apartament dhomë gjumi 56m2 në Przno në kompleks me pishinë
 • Parkimi

Një apartament dhomë gjumi 56m2 në Przno në kompleks me pishinë

Pržno

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 56 m2

145000 euro

Apartament dy-nivelesh me tre dhoma gjumi në Shën Stefan
 • Mobilje

Apartament dy-nivelesh me tre dhoma gjumi në Shën Stefan

Sveti Stefan

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 103 m2

250000 euro

Apartament i ndritshëm me një dizajn të bukur dhe pamje deti mbi Sveti Stefan
 • Afër detit

Apartament i ndritshëm me një dizajn të bukur dhe pamje deti mbi Sveti Stefan

Sveti Stefan

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 50 m2

160000 euro

Apartament me një pamje të madhe, Blizikuche
 • Ballkon

Apartament me një pamje të madhe, Blizikuche

Blizikuće

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 103 m2

188000 euro

Simpatik apartament në Przno për shitje në kompleks Blu Horizont
 • Mobilje

Simpatik apartament në Przno për shitje në kompleks Blu Horizont

Pržno

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 50 m2

95000 euro

Fantastike ngastër toke në 1 të zonës bregdetare në Drobnichi
 • Pamje e detit

Fantastike ngastër toke në 1 të zonës bregdetare në Drobnichi

Drobnići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 1740 m2

790000 euro

Villa në një shpat të mrekullueshëm me një pamje panoramike 400 m nga deti
 • Pamje e detit

Villa në një shpat të mrekullueshëm me një pamje panoramike 400 m nga deti

Rađenovići

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 354 m2

850000 euro

Vilë me pishinë në Rezevici 100 metra nga deti
 • Featured

Vilë me pishinë në Rezevici 100 metra nga deti

Rijeka Rezheviç

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 230 m2

650000 euro

Vendi ID=456

Vendi ID=456

Drobnići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 3570 m2

24999000 euro

Shitja e Zvicrës pushime hotel në Becici

Shitja e Zvicrës pushime hotel në Becici

Blizikuće

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 717 m2

1800000 euro

Banesë ID=279
 • Ballkon

Banesë ID=279

Pržno

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 146 m2

230000 euro

ekskluzive vilë në rezevichi
 • Featured

ekskluzive vilë në rezevichi

Blizikuće

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 285 m2

1300000 euro