1-21 duke treguar të 67

Vilë luksoze panoramike me një pishinë
 • Ndërtesë e re

Vilë luksoze panoramike me një pishinë

Bogišići

 • Dhomat 6
 • Zona madhësia 260 m2
Shtëpia ID=965

Shtëpia ID=965

Bogišići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 2 m2
Apartamenti i ri lux 37m2 në qendër Të Tivatit
 • Ndërtesë e re
E pajisur vila luksoze me pamje nga deti, pishinë dhe komplot i madh toke
 • Pishinë

E pajisur vila luksoze me pamje nga deti, pishinë dhe komplot i madh toke

Prekazin E Poshtëm Stoliv

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 450 m2
Apartament i ri në Kavac, Tivat me pamje të madhe
 • Pamje e detit
Shtëpia në Lepetane, Tivat, 1 linjë të detit për restaurimin
 • Pamje e detit
Ndërtesë në Maginot 2
 • Parkimi

Ndërtesë në Maginot 2

Tivat

 • Dhomat 11
 • Zona madhësia 240 m2
Ngastres se ndertimit 740м2 në Bogisici, Lustica me pamje nga deti
 • Pamje e detit
Apartament i madh 100m2 në Tivat, Donja Lastva pranë Porto Montenegro, pamje nga deti
 • Parkimi

250000 euro

Projekti Invest i ndërtimit të një shtëpie në qendër Të Tivatit
 • Parkimi

Projekti Invest i ndërtimit të një shtëpie në qendër Të Tivatit

Tivat

 • Dhomat 12
 • Zona madhësia 146 m2

Sipas kërkesës

Ngastër e sheshtë toke në Tivat me një formë horizontale të rregullt pranë detit
 • Featured

Sipas kërkesës

Vilë e re me pishinë dhe pamje deti në një vend piktoresk afër Tivatit
 • Parkimi

Vilë e re me pishinë dhe pamje deti në një vend piktoresk afër Tivatit

Tivat

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 187 m2

290000 euro

Vilë luksoze panoramike me një pishinë
 • Ndërtesë e re

Vilë luksoze panoramike me një pishinë

Bogišići

 • Dhomat 6
 • Zona madhësia 260 m2

300000 euro

Banesë 2 dhomëshe me pamje panoramike të lartë në qendër Të Tivatit
 • Vija e parë

135000 euro

Dy dhoma gjumi banesë me kuzhinë dhe zonë të gjallë në qendër Të Tivatit
 • Featured

122500 euro

Apartament 49 m në qendër Të Tivatit në katin e 9-të me pamje nga deti
 • Featured

96800 euro

Shtëpia ID=965

Shtëpia ID=965

Bogišići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 2 m2

2500000

Komploti i rrafshtë i tokës në Kavaçë me pikëpamjen e detit për ndërtimin
 • Pamje e detit

150000 euro

Apartamenti i ri lux 37m2 në qendër Të Tivatit
 • Ndërtesë e re

Apartamenti i ri lux 37m2 në qendër Të Tivatit

Tivat

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 37 m2

100000 euro

E pajisur vila luksoze me pamje nga deti, pishinë dhe komplot i madh toke
 • Pishinë

E pajisur vila luksoze me pamje nga deti, pishinë dhe komplot i madh toke

Prekazin E Poshtëm Stoliv

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 450 m2

1350000 euro

Apartament i ri në Kavac, Tivat me pamje të madhe
 • Pamje e detit

Apartament i ri në Kavac, Tivat me pamje të madhe

Kavač

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 43 m2

50000 euro

Shtëpia në Lepetane, Tivat, 1 linjë të detit për restaurimin
 • Pamje e detit

Shtëpia në Lepetane, Tivat, 1 linjë të detit për restaurimin

Lepetane

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 167 m2

250000 euro

Ndërtesë në Maginot 2
 • Parkimi

Ndërtesë në Maginot 2

Tivat

 • Dhomat 11
 • Zona madhësia 240 m2

420000 euro

Komplot për shitje në Kavach 4500м2 me pamje mahnitëse e Tivat Bay
 • Featured

Komplot për shitje në Kavach 4500м2 me pamje mahnitëse e Tivat Bay

Bogdašići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 4500 m2

127000 euro

Me diell apartament në afërsi të parkut në një moderne shtëpi në Mrchevats, Tivat
 • Featured

65000 euro

Të urbanizuara komplot 1952м2 në Kavach 10 minuta nga Tivat me vila projektit
 • Pamje e detit

175680 euro

Vendin në Lustica, Bogisici për të ndërtuar një vilë apo një mini hotel
 • Featured

Vendin në Lustica, Bogisici për të ndërtuar një vilë apo një mini hotel

Bogišići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 900 m2

85000 euro

Ngastres se ndertimit 740м2 në Bogisici, Lustica me pamje nga deti
 • Pamje e detit

Ngastres se ndertimit 740м2 në Bogisici, Lustica me pamje nga deti

Bogišići

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 720 m2

52000 euro

Tre dhoma gjumi & dy banjo plotesisht i mobiluar apartamentin me panoramike tarracë
 • Featured

270000 euro