1-21 duke treguar të 35

Truall i madh në Bar me pamje panoramike
 • Pamje e detit

Truall i madh në Bar me pamje panoramike

Bartula

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 15000 m2
Vile 2 kateshe Ne Bar, Ilino per biznes me qera
 • Parkimi

Vile 2 kateshe Ne Bar, Ilino per biznes me qera

Burtaiši

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 220 m2
Shitet shtepi ne Bar Me pishine dhe truall te madh
 • Pishinë
Banesë ID=1125
 • Featured

Banesë ID=1125

Polje

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 52 m2
Qyteza dykatëshe 220 m2 me pishinë të madhe 25 m nga deti
 • Vija e parë
Shtepi e re moderne me siperfaqe 180 m2 Ne Bar, truall 400 m2
 • Ballkon
Shtepi e re moderne 160 m2 ngjitur Me Lokalin, truall 400 m2
 • Ballkon
Shtëpi tre katëshe Në Uteha, Kunje Me sauna dhe pamje nga deti
 • Parkimi
Vilë dy-katëshe 95 sq. m Në Utjeha, Bar 600 m nga deti
 • Parkimi
Shtepi e re Ne Bar, Polje me 3 apartamente per qera
 • Ballkon
Vendi ID=959

Vendi ID=959

Utjeha

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 960 m2
Vile e re Ne Bar 200m2 ne truall 300 m2 me pamje panoramike nga deti
 • Ballkon

Vile e re Ne Bar 200m2 ne truall 300 m2 me pamje panoramike nga deti

Bjeliši

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 200 m2

187000 euro

Apartament nën çati prej 188 m2 Në Kunje me 2 dhoma gjumi me pamje panoramike nga deti
 • Parkimi

Sipas kërkesës

Truall i madh në Bar me pamje panoramike
 • Pamje e detit

Truall i madh në Bar me pamje panoramike

Bartula

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 15000 m2

75000 euro

Vile 2 kateshe Ne Bar, Ilino per biznes me qera
 • Parkimi

Vile 2 kateshe Ne Bar, Ilino per biznes me qera

Burtaiši

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 220 m2

200000 euro

Vile e re 360 m2 Ne Utjeha Mali I Zi vetem 100 metra larg detit
 • Parkimi

Vile e re 360 m2 Ne Utjeha Mali I Zi vetem 100 metra larg detit

Utjeha

 • Dhomat 11
 • Zona madhësia 360 m2

290000 euro

Shitet shtepi ne Bar Me pishine dhe truall te madh
 • Pishinë

Shitet shtepi ne Bar Me pishine dhe truall te madh

Tomba

 • Dhomat 8
 • Zona madhësia 275 m2

260000 euro

Banesë ID=1125
 • Featured

Banesë ID=1125

Polje

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 52 m2

46000 euro

Nje dhome gjumi apartament i bollshem Ne Belishi Bar 1500 m nga deti
 • Ballkon

Nje dhome gjumi apartament i bollshem Ne Belishi Bar 1500 m nga deti

Burtaiši

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 60 m2

48000 euro

Apartament komod dhe i ngrohtë me 1 dhoma gjumi në një nga shtëpitë më të mira Në Bar
 • Mobilje

82000 euro

Shitet apartament i kendshem 1 dhome gjumi ne qender Te Lokalit, Mali I Zi
 • Ballkon

Shitet apartament i kendshem 1 dhome gjumi ne qender Te Lokalit, Mali I Zi

Burtaiši

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 44 m2

105000 euro

Shtëpi moderne me tre kate në periferinë më të afërt Të Barit Me pamje nga deti
 • Ballkon

280000 euro

Qyteza dykatëshe 220 m2 me pishinë të madhe 25 m nga deti
 • Vija e parë

Qyteza dykatëshe 220 m2 me pishinë të madhe 25 m nga deti

Utjeha

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 220 m2

300000 euro

Shtepi e re moderne me siperfaqe 180 m2 Ne Bar, truall 400 m2
 • Ballkon

Shtepi e re moderne me siperfaqe 180 m2 Ne Bar, truall 400 m2

Burtaiši

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 180 m2

160000 euro

Shtepi e re moderne 160 m2 ngjitur Me Lokalin, truall 400 m2
 • Ballkon

Shtepi e re moderne 160 m2 ngjitur Me Lokalin, truall 400 m2

Čeluga

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 160 m2

99000 euro

Vilë Lux 410 m2 Në Uteha me pamje nga deti 180 m nga plazhi
 • Featured

Vilë Lux 410 m2 Në Uteha me pamje nga deti 180 m nga plazhi

Utjeha

 • Dhomat 8
 • Zona madhësia 410 m2

375000 euro

Shtëpi tre katëshe Në Uteha, Kunje Me sauna dhe pamje nga deti
 • Parkimi

Shtëpi tre katëshe Në Uteha, Kunje Me sauna dhe pamje nga deti

Utjeha-Bušat

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 210 m2

145000 euro

Shtepi Ne Bar Bielishi me truall te madh dhe pamje panoramike nga deti
 • Mobilje

Shtepi Ne Bar Bielishi me truall te madh dhe pamje panoramike nga deti

Burtaiši

 • Dhomat 6
 • Zona madhësia 178 m2

260000 euro

Apartament i ndritshëm 4 dhoma Në Bar me pamje panoramike të detit 104 m2
 • Mobilje

Apartament i ndritshëm 4 dhoma Në Bar me pamje panoramike të detit 104 m2

Bjeliši

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 104 m2

145000 euro

Vilë dy-katëshe 95 sq. m Në Utjeha, Bar 600 m nga deti
 • Parkimi

Vilë dy-katëshe 95 sq. m Në Utjeha, Bar 600 m nga deti

Utjeha-Bušat

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 95 m2

120000 euro

Shtepi e re Ne Bar, Polje me 3 apartamente per qera
 • Ballkon

Shtepi e re Ne Bar, Polje me 3 apartamente per qera

Burtaiši

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 289 m2

189000 euro

Vendi ID=959

Vendi ID=959

Utjeha

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 960 m2

150000 euro