Pasuritë e Paluajtshme Në Zabljak: Një Treg Në Rritje me Mundësi Të Pafundme

Zabljak, një qytet i vogël i vendosur në rajonin Durmitor të Malit të Zi, po bëhet shpejt një destinacion popullor për investitorët e pasurive të patundshme. Me bukurinë e saj mahnitëse natyrore, industrinë në rritje të turizmit dhe çmimet relativisht të ulëta të pronave, Zabljak është një mundësi tërheqëse për ata që kërkojnë të investojnë në tregun e pasurive të patundshme.

Vendndodhja Dhe Bukuria Natyrore

Një nga tërheqjet më të mëdha Të Zabljak është vendndodhja e tij në zemër të Parkut Kombëtar Durmitor, Një Vend I Trashëgimisë BOTËRORE TË UNESCO-s. Parku është shtëpia e shtigjeve të shumta për shëtitje dhe ski, si dhe kanioni më i thellë në Evropë, Kanioni I Lumit Tara. Vetë qyteti është i vendosur në një lartësi prej 1,456 metra, duke e bërë atë qytetin më të lartë në Mal të zi. Kjo e bën atë një vend ideal për entuziastët në natyrë dhe ata që kërkojnë një mënyrë jetese më të izoluar dhe paqësore.

            

Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja

1-21 duke treguar të 27

Shtëpi moderne 108m2 me 3 dhoma gjumi për shitje Në Motički Gaj
 • Ndërtesë e re
Shitet shtepia Ne Mezdo 1+2 90m2
 • Ndërtesë e re

Shitet shtepia Ne Mezdo 1+2 90m2

Zabljak

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 90 m2
Draft shtëpia e fazës është në shitje Në Borje
 • Ndërtesë e re
Shitet shtepi 2 kateshe ne ndertim me garazh Ne Borje
 • Parkimi
Shitet mini hotel guri pune 3 katesh Ne Motički Gaj
 • Parkimi

Shitet mini hotel guri pune 3 katesh Ne Motički Gaj

Motichkij Gaj

 • Dhomat 8
 • Zona madhësia 328 m2
Për shitje active mini hotel në Motichkij Gay me komente të mira
 • Mobilje
Shitet shtepi druri 3 kateshe ne Zabljak ngjitur me pyllin
 • Mobilje
Shtëpi e ngrohtë familjare 102 m2, 1+3 Në Kovacka Dolina
 • Featured

Shtëpi e ngrohtë familjare 102 m2, 1+3 Në Kovacka Dolina

Kovachka Dolina

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 102 m2
Apartament i vogël 27m2 1+1 në qendër Të Zhablyak
 • Featured
Apartament i ngrohtë 36m2, 1+1 në qendër Të Zhablyak
 • Parkimi
Apartament 2+1 62 m2 ne pallat te ri ne qender Te Zabljakut
 • Featured
Shtëpi moderne 108m2 me 3 dhoma gjumi për shitje Në Motički Gaj
 • Ndërtesë e re

Shtëpi moderne 108m2 me 3 dhoma gjumi për shitje Në Motički Gaj

Motichkij Gaj

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 108 m2

142800 euro

Shtepi druri 140m2 1+1 me sauna ne shitje Ne Uskoci me pamje te mrekullueshme panoramike
 • Ballkon

115500 euro

Shtëpi e re prej druri 120 m2 Në Zabljak në vend të qetë pranë pyllit
 • Ndërtesë e re

Shtëpi e re prej druri 120 m2 Në Zabljak në vend të qetë pranë pyllit

Zabljak

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 120 m2

92000 euro

Shtëpi e re prej druri Në Zabljak për pushim ose marrje me qira
 • Featured

Shtëpi e re prej druri Në Zabljak për pushim ose marrje me qira

Zabljak

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 73 m2

80000 euro

Shitet shtepia Ne Mezdo 1+2 90m2
 • Ndërtesë e re

Shitet shtepia Ne Mezdo 1+2 90m2

Zabljak

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 90 m2

45000 euro

Draft shtëpia e fazës është në shitje Në Borje
 • Ndërtesë e re

Draft shtëpia e fazës është në shitje Në Borje

Borje

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 108 m2

25000 euro

Shitet shtepi 2 kateshe ne ndertim me garazh Ne Borje
 • Parkimi

Shitet shtepi 2 kateshe ne ndertim me garazh Ne Borje

Borje

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 158 m2

72000 euro

Shitet mini hotel guri pune 3 katesh Ne Motički Gaj
 • Parkimi

Shitet mini hotel guri pune 3 katesh Ne Motički Gaj

Motichkij Gaj

 • Dhomat 8
 • Zona madhësia 328 m2

360000 euro

Për shitje active mini hotel në Motichkij Gay me komente të mira
 • Mobilje

Për shitje active mini hotel në Motichkij Gay me komente të mira

Motichkij Gaj

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 108 m2

136000 euro

Shitet shtepi druri 3 kateshe ne Zabljak ngjitur me pyllin
 • Mobilje

Shitet shtepi druri 3 kateshe ne Zabljak ngjitur me pyllin

Zabljak

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 128 m2

73500 euro

Shtepi e madhe 3 kateshe 255 m3 Ne Borje me hyrje te vecanta
 • Ballkon

Shtepi e madhe 3 kateshe 255 m3 Ne Borje me hyrje te vecanta

Borje

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 255 m2

Sipas kërkesës

Shtëpi e ngrohtë familjare 102 m2, 1+3 Në Kovacka Dolina
 • Featured

Shtëpi e ngrohtë familjare 102 m2, 1+3 Në Kovacka Dolina

Kovachka Dolina

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 102 m2

47250 euro

Apartament i vogël 27m2 1+1 në qendër Të Zhablyak
 • Featured

Apartament i vogël 27m2 1+1 në qendër Të Zhablyak

Zabljak

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 27 m2

41000 euro

Apartament i ngrohtë 36m2, 1+1 në qendër Të Zhablyak
 • Parkimi

Apartament i ngrohtë 36m2, 1+1 në qendër Të Zhablyak

Zabljak

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 36 m2

46200 euro

Apartament i madh 60m2 Në Zhablyak 1+2 për shitje dhe rinovim
 • Mobilje

Apartament i madh 60m2 Në Zhablyak 1+2 për shitje dhe rinovim

Zabljak

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 60 m2

63000 euro

Apartamente te reja moderne me pamje malore 71 m2 ne qender Te Zhabljakut
 • Ndërtesë e re

Apartamente te reja moderne me pamje malore 71 m2 ne qender Te Zhabljakut

Zabljak

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 71 m2

134200 euro

Apartament 2+1 62 m2 ne pallat te ri ne qender Te Zabljakut
 • Featured

Apartament 2+1 62 m2 ne pallat te ri ne qender Te Zabljakut

Zabljak

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 62 m2

94500 euro

Hapësirë e hapur shtëpi e madhe druri 140 m2 në 2 nivele është në shitje Në Zabljak
 • Featured

115500 euro

Truall në Zhablyak për ndërtimin e mini hotelit pranë ski liftit Savin Kuk
 • Parkimi

Truall në Zhablyak për ndërtimin e mini hotelit pranë ski liftit Savin Kuk

Motichkij Gaj

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 4273 m2

Sipas kërkesës

2 parcela toke ne qender Te Zabljakut per ndertim 4 kate shtepi 1100 m2
 • Featured

2 parcela toke ne qender Te Zabljakut per ndertim 4 kate shtepi 1100 m2

Zabljak

 • Dhomat 40
 • Zona madhësia 1078 m2

250000 euro

Tokë në qendër Të Zabljakut për ndërtimin e një shtëpie për 6-8 apartamente me projekt
 • Parkimi

45000 euro

                   


Pasqyrë E Tregut Të Pasurive të Patundshme


Tregu i pasurive të patundshme në Zabljak është ende relativisht i vogël, por po rritet me një ritëm të qëndrueshëm. Aktualisht ka një shumëllojshmëri të pronave në dispozicion, nga apartamente të vogla në vila të mëdha. Çmimet për pronën Në Zabljak janë përgjithësisht më të ulëta se në destinacionet e tjera të njohura turistike në Mal të Zi, duke e bërë atë një mundësi të përballueshme për ata që kërkojnë të investojnë në treg.
Shumica e pronave aktualisht në dispozicion në Zabljak janë apartamente, me çmime që variojnë nga rreth 30,000 €në 70,000€. Sidoqoftë, ka edhe një numër vilash dhe shtëpish më të mëdha në dispozicion, me çmime që variojnë nga rreth 80,000 € në 200,000€.

Mundësitë E Investimeve


Me industrinë në rritje të turizmit në Zabljak, ka një numër mundësish investimi në dispozicion për ata që kërkojnë të investojnë në tregun e pasurive të patundshme. Një opsion popullor është blerja e një prone dhe marrja me qira e saj si një qira pushimesh. Me popullaritetin në rritje të qytetit si një destinacion turistik, kjo mund të jetë një sipërmarrje fitimprurëse.
Një tjetër mundësi është blerja e një prone dhe rinovimi i saj, ose përdorimi si vendbanim kryesor ose shitja me një çmim më të lartë. Me çmimet e pronave në Zabljak ende relativisht të ulëta, ekziston potenciali për kthime të konsiderueshme të investimeve.

Përfundim


Zabljak është një destinacion i ardhshëm për investitorët e pasurive të patundshme, duke ofruar një treg në rritje me shumë mundësi për investime. Me bukurinë e saj mahnitëse natyrore, industrinë në rritje të turizmit dhe çmimet relativisht të ulëta të pronave, është një mundësi tërheqëse për ata që kërkojnë një mënyrë jetese fitimprurëse dhe paqësore. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një shtëpi pushimi, një vendbanim të përhershëm ose një mundësi investimi, Zabljak ia vlen të merret parasysh.