Zabljak është vendpushimi më i bukur në Mal të Zi, i cili është shumë i kërkuar nga turistët gjatë gjithë vitit. Pasuritë e paluajtshme Në Zhablyak blihen ose ndërtohen për rekreacion të pavarur ose u jepen me qira turistëve të shumtë në çdo kohë të vitit.

            

1-21 duke treguar të 23

Shtëpi moderne 108m2 me 3 dhoma gjumi për shitje Në Zhablyak
 • Featured
Shtëpia ID=1215
 • Mobilje

Shtëpia ID=1215

Zhablyak

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 128 m2
Shtëpi e ngrohtë familjare 102 m2, 1+3 Në Kovacka Dolina, Zablyak
 • Mobilje
Apartament i vogël 27m2 1+1 në qendër Të Zhablyak
 • Parkimi
Apartament i ngrohtë 36m2, 1+1 në qendër Të Zhablyak
 • Featured
Apartament 2+1 62 m2 ne pallat te ri ne qender Te Zabljakut
 • Featured
Shtepi Ne Zhablyak, Uskoci, e mire per banim ose me qera
 • Featured
Vendin në Zhabljak 33500 m2 për hotel, eko fshat apo bujqësi
 • Featured

Vendin në Zhabljak 33500 m2 për hotel, eko fshat apo bujqësi

Pošćenski Kraj

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 33500 m2
Shtëpi moderne 108m2 me 3 dhoma gjumi për shitje Në Zhablyak
 • Featured

Shtëpi moderne 108m2 me 3 dhoma gjumi për shitje Në Zhablyak

Motichkij Gaj

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 108 m2

121000 euro

Shtepi druri 140m2 1+1 me sauna ne shitje Ne Zhablyak me pamje te mrekullueshme panoramike
 • Parkimi

115500 euro

Shtëpia ID=1215
 • Mobilje

Shtëpia ID=1215

Zhablyak

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 128 m2

73500 euro

Shtëpi e madhe 3 katëshe 255 m3 Në Zhablyak me hyrje të veçantë
 • Ballkon

Shtëpi e madhe 3 katëshe 255 m3 Në Zhablyak me hyrje të veçantë

Borje

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 255 m2

Sipas kërkesës

Shtëpi e ngrohtë familjare 102 m2, 1+3 Në Kovacka Dolina, Zablyak
 • Mobilje

Shtëpi e ngrohtë familjare 102 m2, 1+3 Në Kovacka Dolina, Zablyak

Kovachka Dolina

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 102 m2

47250 euro

Apartament i vogël 27m2 1+1 në qendër Të Zhablyak
 • Parkimi

Apartament i vogël 27m2 1+1 në qendër Të Zhablyak

Zhablyak

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 27 m2

41000 euro

Apartament i ngrohtë 36m2, 1+1 në qendër Të Zhablyak
 • Featured

Apartament i ngrohtë 36m2, 1+1 në qendër Të Zhablyak

Zhablyak

 • Dhomat 2
 • Zona madhësia 36 m2

46200 euro

Apartament i madh 60m2 Në Zhablyak 1+2 për shitje dhe rinovim
 • Parkimi

Apartament i madh 60m2 Në Zhablyak 1+2 për shitje dhe rinovim

Zhablyak

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 60 m2

63000 euro

Apartamente te reja moderne me pamje malore 71 m2 ne qender Te Zhabljakut
 • Featured

Apartamente te reja moderne me pamje malore 71 m2 ne qender Te Zhabljakut

Zhablyak

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 71 m2

134200 euro

Apartament 2+1 62 m2 ne pallat te ri ne qender Te Zabljakut
 • Featured

Apartament 2+1 62 m2 ne pallat te ri ne qender Te Zabljakut

Zhablyak

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 62 m2

94500 euro

Truall në Zhablyak për ndërtimin e mini hotelit pranë ski liftit Savin Kuk
 • Parkimi

Truall në Zhablyak për ndërtimin e mini hotelit pranë ski liftit Savin Kuk

Motichkij Gaj

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 4273 m2

Sipas kërkesës

2 parcela toke ne qender Te Zhablyakut per ndertim shtepie 4 kate 1100 m2
 • Featured

2 parcela toke ne qender Te Zhablyakut per ndertim shtepie 4 kate 1100 m2

Zhablyak

 • Dhomat 40
 • Zona madhësia 1078 m2

250000 euro

Tokë në qendër Të Zhablyak për ndërtimin e një shtëpie për 6-8 apartamente
 • Featured

45000 euro

Shtëpia e ngrohtë prej guri Në Zhablyak me ngrohje qendrore në vend të qetë
 • Featured

Shtëpia e ngrohtë prej guri Në Zhablyak me ngrohje qendrore në vend të qetë

Kovachka Dolina

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 143 m2

99000 euro

Tokë për ndërtimin e shtëpisë ose vilës midis qendrës Së Zhablyak dhe ski lift
 • Featured

Tokë për ndërtimin e shtëpisë ose vilës midis qendrës Së Zhablyak dhe ski lift

Motichkij Gaj

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 591 m2

30000 euro

Shtëpi druri Në Zhablyak, Uskoci për akomodim gjatë gjithë vitit
 • Pishinë

Shtëpi druri Në Zhablyak, Uskoci për akomodim gjatë gjithë vitit

Uskoci

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 105 m2

90000 euro

Shtepi Ne Zhablyak, Uskoci, e mire per banim ose me qera
 • Featured

Shtepi Ne Zhablyak, Uskoci, e mire per banim ose me qera

Uskoci

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 84 m2

85000 euro

Investime-tokë e rrafshtë për ndërtimin e hotelit ose deri në 20 kabina në Zhablyak
 • Featured

186620 euro

Të urbanizuara tokën në qendër të Zhablyak tjetër dyqan Aroma
 • Parkimi

Të urbanizuara tokën në qendër të Zhablyak tjetër dyqan Aroma

Zhablyak

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 1718 m2

150000 euro

Vendin në Novakovic pranë Zabljak për investime

Vendin në Novakovic pranë Zabljak për investime

Borje

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 33000 m2

221000 euro

Vendin në Zhabljak 33500 m2 për hotel, eko fshat apo bujqësi
 • Featured

Vendin në Zhabljak 33500 m2 për hotel, eko fshat apo bujqësi

Pošćenski Kraj

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 33500 m2

198450 euro