1-20 duke treguar të 20

Truall i madh në Bar me pamje panoramike
 • Pamje e detit

Truall i madh në Bar me pamje panoramike

Bartula

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 15000 m2
Vile 2 kateshe Ne Bar, Ilino per biznes me qera
 • Ballkon

Vile 2 kateshe Ne Bar, Ilino per biznes me qera

Burtaiši

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 220 m2
Shitet shtepi ne Bar Me pishine dhe truall te madh
 • Parkimi
Banesë ID=1125
 • Featured

Banesë ID=1125

Polje

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 52 m2
Shtepi e re moderne me siperfaqe 180 m2 Ne Bar, truall 400 m2
 • Featured
Shtepi e re moderne 160 m2 ngjitur Me Lokalin, truall 400 m2
 • Featured
Shtëpi tre katëshe Në Uteha, Kunje Me sauna dhe pamje nga deti
 • Ballkon
Vilë dy-katëshe 95 sq. m Në Utjeha, Bar 600 m nga deti
 • Featured
Shtepi e re Ne Bar, Polje me 3 apartamente per qera
 • Mobilje
Banesë ID=811
 • Ballkon

Banesë ID=811

Ulqini

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 79 m2
Banesë ID=809
 • Ballkon

Banesë ID=809

Ulqini

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 59 m2
Banesë ID=808
 • Ballkon

Banesë ID=808

Ulqini

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 63 m2
Vile e re Ne Bar 200m2 ne truall 300 m2 me pamje panoramike nga deti
 • Ballkon

Vile e re Ne Bar 200m2 ne truall 300 m2 me pamje panoramike nga deti

Bjeliši

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 200 m2

187000 euro

Truall i madh në Bar me pamje panoramike
 • Pamje e detit

Truall i madh në Bar me pamje panoramike

Bartula

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 15000 m2

75000 euro

Vile 2 kateshe Ne Bar, Ilino per biznes me qera
 • Ballkon

Vile 2 kateshe Ne Bar, Ilino per biznes me qera

Burtaiši

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 220 m2

200000 euro

Shitet shtepi ne Bar Me pishine dhe truall te madh
 • Parkimi

Shitet shtepi ne Bar Me pishine dhe truall te madh

Tomba

 • Dhomat 8
 • Zona madhësia 275 m2

260000 euro

Banesë ID=1125
 • Featured

Banesë ID=1125

Polje

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 52 m2

46000 euro

Nje dhome gjumi apartament i bollshem Ne Belishi Bar 1500 m nga deti
 • Parkimi

Nje dhome gjumi apartament i bollshem Ne Belishi Bar 1500 m nga deti

Burtaiši

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 60 m2

48000 euro

Apartament komod dhe i ngrohtë me 1 dhoma gjumi në një nga shtëpitë më të mira Në Bar
 • Featured

82000 euro

Shitet apartament i kendshem 1 dhome gjumi ne qender Te Lokalit, Mali I Zi
 • Parkimi

Shitet apartament i kendshem 1 dhome gjumi ne qender Te Lokalit, Mali I Zi

Burtaiši

 • Dhomat 1
 • Zona madhësia 44 m2

105000 euro

Shtëpi moderne me tre kate në periferinë më të afërt Të Barit Me pamje nga deti
 • Pamje e detit

280000 euro

Shtepi e re moderne me siperfaqe 180 m2 Ne Bar, truall 400 m2
 • Featured

Shtepi e re moderne me siperfaqe 180 m2 Ne Bar, truall 400 m2

Burtaiši

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 180 m2

160000 euro

Shtepi e re moderne 160 m2 ngjitur Me Lokalin, truall 400 m2
 • Featured

Shtepi e re moderne 160 m2 ngjitur Me Lokalin, truall 400 m2

Čeluga

 • Dhomat 5
 • Zona madhësia 160 m2

99000 euro

Shtëpi tre katëshe Në Uteha, Kunje Me sauna dhe pamje nga deti
 • Ballkon

Shtëpi tre katëshe Në Uteha, Kunje Me sauna dhe pamje nga deti

Utjeha-Bušat

 • Dhomat 7
 • Zona madhësia 210 m2

145000 euro

Shtepi Ne Bar Bielishi me truall te madh dhe pamje panoramike nga deti
 • Featured

Shtepi Ne Bar Bielishi me truall te madh dhe pamje panoramike nga deti

Burtaiši

 • Dhomat 6
 • Zona madhësia 178 m2

260000 euro

Apartament i ndritshëm 4 dhoma Në Bar me pamje panoramike të detit 104 m2
 • Featured

Apartament i ndritshëm 4 dhoma Në Bar me pamje panoramike të detit 104 m2

Bjeliši

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 104 m2

145000 euro

Vilë dy-katëshe 95 sq. m Në Utjeha, Bar 600 m nga deti
 • Featured

Vilë dy-katëshe 95 sq. m Në Utjeha, Bar 600 m nga deti

Utjeha-Bušat

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 95 m2

120000 euro

Shtepi e re Ne Bar, Polje me 3 apartamente per qera
 • Mobilje

Shtepi e re Ne Bar, Polje me 3 apartamente per qera

Burtaiši

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 289 m2

189000 euro

Toke per shitje ne Ulqinit, Pistula zonën 21,159 m2 për turizmin rural
 • Pamje e detit

Toke per shitje ne Ulqinit, Pistula zonën 21,159 m2 për turizmin rural

Ulqini

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 21159 m2

70000 euro

Banesë ID=811
 • Ballkon

Banesë ID=811

Ulqini

 • Dhomat 4
 • Zona madhësia 79 m2

94800 euro

Banesë ID=809
 • Ballkon

Banesë ID=809

Ulqini

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 59 m2

70800 euro

Banesë ID=808
 • Ballkon

Banesë ID=808

Ulqini

 • Dhomat 3
 • Zona madhësia 63 m2

75600 euro