Truall në autostradën Popullore Podgoricë-Danilovgrad për tregti ose prodhim

Gruda

381150 €

I shkurtër

Shitet një truall i sheshtë në autostradën Podgoricë-Danilovgrad. Vendndodhja e mirë e transportit dhe rrugët e hyrjes. Mund të përdoret për biznes komercial ose industrial.

Ngjitur me autostradën. Ka NJË TU DHE një leje ndërtimi.

Location

  • Vend : Montenegro
  • Qyteti : Gruda
  • Agjenti : Agent

Video

Detajet

  • ID : 1080
  • Lloji : Vendi
  • Statusi : Për shitje
  • Çmimi : 381150 €
  • Dhomat : 0
  • Sipërfaqe e tokës: 7623 m2
  • Ballkone : 0

Për të caktuar një vizitë

Plotësoni këtë formular për të marrë më shumë informacion në lidhje me objektin
   ose shkruani në        

Të ngjashme tokat