Truall i madh në Zabljak për ndërtimin e hotelerisë dhe vilave lux

Motichkij Gaj

Sipas kërkesës

I shkurtër

Tokë për shitje (çmimi sipas kërkesës), e destinuar për ndërtimin e një hoteli dhe vila private nën menaxhimin e menaxhimit të hotelit, të vendosura në një territor të vetëm. Toka ka një status që lejon këtë ndërtim sipas dokumenteve.

Janë marrë kushtet urbano-teknike.

Komploti ndodhet në kufirin e Parkut Kombëtar Durmitor, 150 m nga shpati i malit. Nga vendi ka shtigje për ecje në Liqenin e Zi, në ashensorin e skive. Zbatimi i projektit është në fazën e një projekti ide.

Është sjellë furnizimi qendror me energji elektrike, nënstacioni është 50 m.furnizimi qendror me ujë. Sistemi i ujërave të zeza është autonom.

Rruga për në fshat dhe ashensori i skive fillon në buzë të komplotit. Sipas projektit, dizajni para-ideologjik ka përfunduar, janë bërë llogaritjet financiare dhe llogaritjet e përfitimit. Kompleksi i planifikuar do të vendoset 300 m nga ashensori. Ky do të jetë hoteli më i afërt i madh në ashensor. Një ashensor i ri është planifikuar të ndërtohet në vitin 2024.

Location

 • Vend : Montenegro
 • Qyteti : Motichkij Gaj
 • Agjenti : Agent

Detajet

 • ID : 1344
 • Lloji : Vendi
 • Statusi : Për shitje
 • Çmimi : Sipas kërkesës
 • Dhomat : 0
 • Sipërfaqe e tokës: 11340 m2
 • Ballkone : 0

Për të caktuar një vizitë

Plotësoni këtë formular për të marrë më shumë informacion në lidhje me objektin
   ose shkruani në        

Të ngjashme tokat

Shitet truall i madh 1704 m2 ne Sutomore
 • Parkimi

Shitet truall i madh 1704 m2 ne Sutomore

Sutomore

 • Dhomat 0
 • Zona madhësia 1704 m2
Tokë në shitje Në Lushticë për ndërtimin e një vile
 • Afër detit
Lejoni njoftimet të marrin informacion në shfletues për objektet e reja sipas kritereve tuaja