Пријатељи, хвала вам што сте завирили у наш дигитални кутак, посебно за оне од вас који траже савршене домове и виле у спокојном Жабљаку, Црна Гора. Овде имамо припремљену лавину опција за вас. Дакле, немојте бити странац, не устручавајте се да нас контактирате за додатне предлоге за блокаду наших домова и вила. Само смо неколико корака од проналаска смештаја из снова у Жабљаку.

Сада пређимо на ствар, на бројеве. У просеку, вредност куће или виле у Жабљаку може бити од 100.000 до 300.000 евра. Све зависи од величине, локације, погодности и свега осталог. Наравно, ово може изгледати цоол, али верујте ми, смиреност и апсолутна лепота околине оправдавају сваки пени. Дакле, ако имате новца, зашто не бисте инвестирали у некретнине савршене за оне који траже утеху попут вас?
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 29

Кућа се продаје у Миздоу 1 + 2 90м2
  • Намештај
Кућа се продаје у Миздоу 1 + 2 90м2

Жабљак

  • Собе 0
  • Површина 90 m2
Село од 20.000 м2 са 16 кућа на продају у Жабљаку
  • Намештај
Пројекат куће у изградњи на продају у Борje
  • Учествују
Топла породична кућа 102 м2, 1+3 у Ковацкой долини
  • Учествују
Топла породична кућа 102 м2, 1+3 у Ковацкой долини

Ковачка Долина

  • Собе 3
  • Површина 102 m2

                   


Поседовање куће или виле у Жабљаку више је од пуког пресељења у некретнине. То је изванредна промена начина живота. Замислите да пијете јутарњу кафу с погледом на продужену маглу преко зелених брда прекривених маховином, звучи као Инстаграм сан, зар не? Или сте можда тип особе која воли мирне вечери у кући под благим пуцкетањем камина као позадинске музике. Шта год да је, то је персонификовани свет. Посједовање некретнина овдје значи прихватити природу у свом сјају и опростити се од бучне бетонске џунгле.

Ох, а Жабљак није само пенасти капућино и сликовите долине. Од сликовитих планинарских стаза, врхова прекривених снегом за љубитеље зимских спортова до Националног парка Дурмитор, заштићеног од УНЕСЦО-а, постоји све што вам је потребно за миран и авантуристички начин живота. И хеј, Ту се не завршава, свратите у било коју локалну кафану, попијте ракију и изађите са неколико мештана који су постали дугогодишњи пријатељи. Топла и гостољубива природа Жабљака је заиста нешто друго!

Па, зашто сте нас изабрали за своје помоћнике у некретнинама? Па, поред нашег ненадмашног знања о локалним условима, поносни смо што вам олакшавамо проналажење савршеног дома у Жабљаку. Имамо тим неуморних стручњака којима је стало да добијете најбоље понуде без напрезања. Дакле, заборавите на непотребне папирологије и скокове са обручем. Уместо тога, размислите о врућем какау поред вашег новог камина док Месец пролази кроз њега. Контактирајте нас за врхунски обилазак наших кућа и вила.

Да резимирамо, сматрајте нас својим златним мостом до бајковитог начина живота у Жабљаку. Брзи телефонски позив и ми ћемо кренути на посао, одабрати сваки каменчић и прочешљати сваки кутак како бисмо пронашли савршену опцију за вас. Дакле, седите удобно, опустите се и пустите нас да радимо свој посао! Слободно нас контактирајте и ми ћемо вам покупити рај у Жабљаку.