Здраво свима! Ако тражите некретнину у Сутомору, Црна Гора, онда сте погодили џекпот. Овај мали комад раја испуњен је приступачним некретнинама које ће вам зачепити срце. Ако вам се свиђа, пошаљите нам поруку и ми ћемо вам припремити неке лепе предлоге.

Хајде да разговарамо о бројевима, момци. У Сутомореу ћете пронаћи широк избор некретнина које се нуде, од луксузних вила на обали мора до шармантних, практичних апартмана. Просечна цена стана овде је око 1.000-1.500 евра по квадратном метру, плус или минус. Виле, па, коштају мало више. Али хеј, са прекрасним погледом који откривају, вреде сваког пенија.

                

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 251

Нови апартман у Сутомору 100м од пешчане плаже
  • У близини мора
Шармантна кућа у Сутомореу, одлична понуда
  • Намештај
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                                  


Поседовање имовине у Сутомору је попут држања победничке лутријске карте. Не ради се само о инвестиционом потенцијалу, иако је и то прилично солидно. Ради се о квалитету живота у којем можете уживати. То је место где се можете опустити, удахнути свеж ваздух и само се опустити. Нема много места на Земљи која се могу упоредити са овим.

Сам Сутоморе је величанствен, кохезиван приморски град. Постоје златне пешчане плаже које се протежу колико је око довољно, а запањујућа позадина црногорских планина заиста даје додатну ноту магије. А локално становништво је најпријатнија компанија коју ћете икада срести. Осим тога, овде је невероватна локална винска сцена. Ко може одољети томе?

Што се нас тиче, стало нам је до тога да пронађете некретнину из снова. Имамо невероватан тим који ради 24 сата дневно, спреман да вам покаже најбоље што Сутоморе може да понуди. Ако вас сврби да видите шта је доступно, само нам пошаљите е-пошту и ми ћемо кренути. Можемо организовати посету било којој некретнини која вам се свидела, тако да можете почети да замишљате свој нови живот у прелепом Сутомору.

Па, не боли као што си мислио, зар не? Волимо да то буде безбрижно, приступачно и, што је најважније, људски. Јер то смо ми, само људи који помажу другим људима да пронађу место које могу назвати домом. Па, шта чекате? Узбуђени смо што ћемо вам помоћи да започнете ново поглавље у свом животу у Сутомореу. Пошаљите нам поруку и започнимо ово путовање у потрази за домом!