Поздрав свима вама, искусним инвеститорима и ентузијастима некретнина, у драгуљу Близикуцхе, Црна Гора, вашој следећој станици у истраживању некретнина. Сликовити погледи, ненадмашни мир и успешна заједница су ту, само вас чекају. Слободно нам пошаљите е-пошту данас. Једва чекамо да вам помогнемо да пронађете некретнину из снова у Блиикуцху. Започнимо ваше путовање некретнинама, у реду?

Дозволите ми да вам кажем да је куповина некретнина у Микуцх-у паметна инвестиција. Цене су дефинитивно приступачне, у просеку се некретнина продаје за око 1.000 евра по квадратном метру. Без обзира да ли тражите пространу вилу, модеран стан или шармантну кућу у старом граду, постоји нешто за сваки буџет. Тржиште је овде једнако динамично и разнолико као и пејзаж који одузима дах који га окружује.

                

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-7 приказивање 7

Земљиште у Blizikuche на изградњу 3 вила, поред Свети Стефан
  • У близини мора
Стан са одличним погледом, Близикуче
  • Балкон
Продаја швајцарски хотел у Бечичи
Продаја швајцарски хотел у Бечичи

Близикуче

  • Собе 0
  • Површина 717 m2
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

         


ОК, сад замислите да имате свој комад Црне Горе магије. Када је у питању власништво над некретнинама у Блиикуцху, ми смо у добром послу. Имате слободу да га користите као свој дом далеко од куће, изнајмљујете или само седите и гледате како његова вредност расте. И не заборавимо на потенцијалне пореске предности поседовања имовине на овој прелепој локацији.

Али не ради се само о циглама и малтеру, већ о животу који ћете водити овде. Близикуче је пријатна енклава смештена у црногорском пејзажу, спокојна, примамљива и са израженим медитеранским карактером. Ох, и јесам ли споменуо венецијанску тврђаву која ствара запањујућу позадину? Разговарајте о Instagram вредном! Додајте томе живахну локалну заједницу, укусну кухињу и бескрајне активности на отвореном и видећете зашто је то много више од улагања.

Одушевљени смо што вам доносимо детаљне листе некретнина, Водимо вас кроз цео процес куповине и пружамо подршку након што сте откопчали чеп од шампањца за домаћинство. Заинтересован? Само нас позовите и ми ћемо вам помоћи да се упознате са најбољим некретнинама у Близкуцху. Време је изгубљено, хајде да те одведемо кући!

Горњи текст је парафразирана верзија исправљена граматичким грешкама. Позива вас да се упознате са некретнинама и могућностима смештаја у близини и говори о начину живота, заједници и природним лепотама овог изузетног места. Припремите се да уроните у своју авантуру са некретнинама у Црној Гори!