Хеј, тамо! Заинтересовани сте за некретнине у Мрчелу, Црна Гора, ха? Нећете пожалити. И на вашу срећу, овде не недостаје невероватних опција за било који буџет. Имам информације о најпопуларнијим некретнинама у граду. Пошаљите ми поруку и моћи ћу да организујем више прегледа за вас. Како ти се свиђа?

Размишљате о ценама? Хајде да разговарамо о бројевима. У просеку су цене некретнина у Мрцхелу прилично атрактивне. Цена стана са погледом на море је око 1.500-2.000 евра по квадратном метру. Елегантна вила смештена у планинама? Одложите цоол 300.000-500.000 евра. Дакле, то су грубе процене. Цене варирају у зависности од локације и стања имовине, али будите сигурни да добијате одличну вредност за новац.

    

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 156

Нови стан у Бару са погледом на врт од 36 м2
  • Нови дом
Kућа ID=945
Kућа ID=945

Мрчеле

  • Собе 0
  • Површина 140 m2
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                                  


Да ли је поседовање имовине у Мрцхелу паметан потез? Рекао бих да је то велико, дебело "ДА"! За почетак, Црна Гора је позната по стабилном тржишту некретнина. Добра вест је да се власништво даје без ограничења, без обзира да ли сте локални или страни купац. Такође, било би вам драго да знате да су порези на имовину овде прилично ниски у поређењу са другим европским земљама. Дакле, не купујете само земљиште или кућу, већ купујете начин живота.

Успут, о животу, да ли сте икада били у Мрчелу? Овај мали кутак Црне Горе није ништа друго до рајски кутак. Богата историја и миран темпо живота савршен су контраст градској буци и ужурбаности. Мештани су љубазни, за храну можете умрети, а које врсте? Боже, они су једноставно сјајни! Да ли сте знали да је чувени Национални парк Ловцхен удаљен само неколико минута вожње од града? Да, живети овде значи да је сва та лепота на вашем прагу.

На крају, разговарајмо мало о нашим услугама. Сви радимо на томе да ваше путовање куповине некретнина буде лако. И признајмо, куповина имовине може бити попут минског поља. Зато смо овде-да вас водимо, подржавамо и будемо сигурни да ћете на крају купити некретнину у којој ћете уживати. Само нас контактирајте и ми ћемо вам показати наше огласе за некретнине или договорити посету.

Па, шта кажеш? Спремни сте да истражите шта Мрцхеле може да понуди? Погледајте нашу агенцију, увек смо срећни због вас. Волели бисмо да вам кажемо о свим суптилностима куповине некретнина у овом пријатном, запањујућем углу света.