Здраво пријатељу! Размишљате о томе да потражите ново место у Близикуцху, ха? Па, овде имамо пуно станова који вас само чекају. А кад кажем пуно, мислим пуно. Зато учините себи услугу и затражите још неколико предлога од нас. Нећете веровати какве добре понуде имамо.

ОК, желиш да знаш бројеве, зар не? Схватио сам те. У просеку гледате око 1.000-1.500 евра по квадратном метру стана у Близикуцху. Сада знам да си паметан. Знате да цена може да варира због различитих фактора: округа, стања некретнина, врста. Али хеј, то је груба цифра. И хеј, мислим да то није лош посао.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-1 приказивање 1

         


Поседујете стан у Близкуцху? Ту је права магија! Град је мали, али какав је живахан. Мештани су љубазни-врло брзо ћете се осећати као део породице. Плус, изнајмити га током туристичке сезоне? Озбиљна прилика за готовинску краву. То је инвестиција због које нећете пожалити. Обећавам

Ако још нисте искусили радост што сте посетили Близукуч, дозволите ми да вам кажем да је то драгуљ скривен у планинама Црне Горе. Запањујући погледи, спокојна река која пролази кроз град, слатке кућице са шармом старог света. Наравно, овде је тихо, али никад досадно. А трешња на врху? Рушевине замка Котромановића. Вреди их погледати и налазе се у вашем дворишту.

На крају, разговарајмо мало о нама. Ми нисмо уобичајена Агенција за некретнине. Ми смо ти пријатељи. Провешћемо вас кроз цео процес, сазнати ваше преференције и побринути се да добијете најбољи повраћај за свој новац. Не устручавајте се да погледате наше најаве или договорите посету неколико слатких станова у близини. Знаш да то желиш.

Дозволите нам да вам помогнемо да близину учините својим домом. Кладим се да једва чекате да дођете на посао. То је одлично место за живот и драго нам је да вам покажемо зашто. Само нам пошаљите захтев и ми ћемо се побринути за остало. Попијте пиће да бисте пронашли свој нови дом у Блиикуцху!