Здраво свима, Драго ми је што сте нам обратили пажњу! Не тражите даље ако сте у потрази за савршеним станом у Жабљаку. Замислите само очаравајуће погледе, планински ваздух и рустикални шарм - све из удобности властитог дома. Слободно сазнајте о још невероватнијим понудама које имамо на располагању. Скривени драгуљ Црне Горе, Жабљак, спреман је да га назовете својим домом.

Хајде сада да разговарамо о новцу на тренутак. Овде у Забјаку можете изнајмити шик стан без уништавања своје касице прасице. У просеку гледате око 1.500 евра по квадратном метру, плус или минус неколико. У поређењу са другим европским жариштима, цена по долару овде је прилично импресивна. И запамтите да нису све цене постављене у камену-увек смо спремни да вам помогнемо да преговарате о договору.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-5 приказивање 5

    


Поседовање имовине у Жабљаку није само имати кров над главом. То је инвестициона прилика, момци. Како популарност овог планинског раја расте, тако расте и потенцијални поврат улагања. Осим тога, нема ништа боље од поседовања дела овог запањујућег црногорског пејзажа. Замислите да се свако јутро пробудите с погледом на планински ланац Дурмитор? Да, тако сам и мислио.

Ох, и јесмо ли споменули да живимо у самом Жабљаку? Живот овде је за разлику од било чега што сте икада доживели. Ваздух се осећа чистије, пејзажи су шармантни, а мештани су неки од најпријатнијих људи које ћете икада срести. И сачекајте док не видите кањон Тара-то је један од најдубљих кањона на свету. Ваш Instagram феед ће вам бити захвалан!

Дакле, ту улазимо у игру. Ми нисмо само агенти за некретнине. Ми смо ваши локални стручњаци, пријатељи, ако желите, спремни да вам помогнемо да се крећете на овом узбудљивом путовању. Од проналажења савршене некретнине до преговарања о цени, покрићемо вас. Спремни сте за корак? Пошаљите нам поруку и почнимо да копамо по тим листама. Овде смо да вам помогнемо да пронађете свој стан из снова у Жабљаку, па нам се обратите и хајде да то остваримо!

Одлично, у овом тренутку је све. Видимо се ускоро у Жабљаку, драгуљу Црне Горе!