Ексклузивна вила у медитеранском стилу од 185 м2 у близини гомиле с погледом на море

Свети Стефан

950000 €

Укратко

На продају се нуди пространа вила, изграђена у медитеранском стилу и са укусним ентеријером, налази се у селу у округу Близикуче, недалеко од Свети Стефана, на висини од 285 м изнад нивоа мора. Изградња је завршена 2020.године. Вила је пројектована и опремљена за удобан круглогодишњи боравак.

Вила се налази на великом делу површине 1092 м2, а унутрашњи простор је 185 м2. Кућа је изграђена у складу са високим стандардима енергетске ефикасности и методама изолације које значајно смањују трошкове хлађења и грејања.
Вила се састоји од три комуникационе јединице повезане мермерним степеништем: један велики стан од 100 квадратних метара заузима цео први спрат, а два стана су на другом спрату (50 м2 и 35 м2).

Стан у приземљу састоји се од пространог дневног боравка отвореног плана са трпезаријом и кухињом (64м2), једне спаваће собе и два купатила, потпуно опремљеног веша и оставе поред кухиње. Дневна соба има велике француске прозоре који гледају на море и пружају пуно светлости, сунца и запањујућих погледа. Тераса површине 30 м2.

Француски самостојећи камин (Екуинок Цхазеллес) налази се у средини собе (8 кВ), одвајајући дневни боравак од трпезарије и кухиње. Кухиња је потпуно опремљена и има излаз на бочну терасу, са погледом на планине, излазеће сунце и море.

Велика спаваћа соба има гардеробу и купатило (каду и туш). Грејани Паркет покрива цео први спрат, укључујући кухињу, а купатила су завршена елегантним и живописним италијанским плочицама.

Грејање и хлађење обезбеђује високотехнолошки систем који се састоји од соларних панела за грејање воде и грејање базена, као и топлотне пумпе и клима уређаја (Митсубисхи) који су повезани на топлотну пумпу. Цео систем је дизајниран да користи 9 људи.

Два укусно опремљена апартмана налазе се на другом спрату, сваки са сопственим балконом с погледом на море, лепо уређеним купатилом, потпуно опремљеном кухињом и, сходно томе, једном или две собе. Обоје се изнајмљују током сезоне и доносе довољно прихода да удобно задрже сву имовину и покрију све текуће трошкове. Такође се продаје и ово успешно запослено Најбоље оцењено предузеће са четири звездице.

Врата и прозори су одличног квалитета, комбинација дрвета и алуминијума, стаклених стакала са посебним филтерима. Имовина такође има резервоар за воду, систем за посматрање и пространи базен овалног облика са соларним грејањем.

Гаража од 38 м2 са дизајном и свим прикључцима за воду и струју може се лако претворити у додатни независни стан. Уређена башта са више од 100 биљака лаванде, цитруса и маслина, сеновитим дрвећем, чемпресима, зеленом оградом од црвене Робине, рузмарином и олеандером и системом за наводњавање кап по кап такође пружа неколико камених наткривених тераса око базена. близу и испред куће за рекреацију и спорт. Поред тога, сјеница од 40 м2 пружа засјењено паркиралиште за два аутомобила.

Вила у Будви, Црна Гора 185м2 цена 950.000€

Спрат: 2
Укупна површина: 185 м2
Површина парцеле: 1092 м2
Година изградње: 2020
Спаваће собе: 3
Купатила: 3
Поглед са прозора на море

Тераса. Клима уређај. Заједнички базен. Намештај. Остава. Подно грејање. Паркинг.

Локација

 • Земља : Montenegro
 • Град : Свети Стефан
 • Агент : Polina

Детаљи

 • ID : 1614
 • Тип : Kућа
 • Статус : Продаје се
 • Цена : 950000 €
 • Собе : 3
 • Укупна површина : 185 m2
 • Површина земљишта: 1092 m2
 • Балкони : 0
 • Поглед на море

Планирати посет

Попуните овај образац да бисте добили више информација о објекту
   или пишите на        

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима