Луксузна вила у Подгорици, Црна Гора, са базеном и великим делом земље

Подгорица

2200000 €

Укратко

На продају је вила у Подгорици са отвореним базеном.

Вила се налази на три нивоа укупне површине 498 м2 и налази се на 1057 м2 пажљиво уређене територије.

Приземље-СПА центар са турским купатилом, јацуззијем и сауном, купатило, Теретана, гаража, вешерај и техничка просторија (пумпа за
базен, бојлер, топли подови).

Први спрат је пространа дневна соба са украсним камином и трпезаријом, кухиња са винским подрумом, канцеларија са камином, купатило за госте и две велике терасе.

Други спрат је три спаваће собе са купатилима и гардеробама, од којих је главна око 50 м2 са две гардеробе (мушка и женска). У приземљу се налазе две велике терасе.

Испред дворишта је велики базен са хидромасажним кадама и палубама. Двориште виле је уређено и засађено декоративним грмљавима. Уз ограду су засађени италијански чемпреси. Систем за наводњавање кап по кап .

Цео објекат је покривен Даикин системом подног грејања и климатизације са јединицама за грејање и хлађење које се налазе у дворишту иза виле, као и генератором који може покрити све потребе објекта у случају нестанка струје.

Вила има модеран смарт хоме систем са даљинским управљањем хлађењем, грејањем и осветљењем, као и Босе централни мултимедијални систем са могућношћу репродукције звука у свакој соби посебно, као и изглед виле.

Вила је опремљена сигнализацијом, најновијим системом видео надзора и системом отварања капија помоћу читача регистарских таблица.

СПА центар познатог бренда Еффе Перфецт Веллнесс, теретана је опремљена опремом Тецхногим. Кухиња Доимо Цуцине. Брендови осветљења су Линеа Лигхт, Флос, Немо-Цассина. Кабинет је опремљен Бактер и Тонин Цаса. Купатила су користила италијанске брендове водовода, славина и додатака за купатила – Циело, Фима Царло Фраттини, Фантони. Керамика брендова Мираге и Ариостеа, паркет ЦП. Унутрашња врата су ГД Дориго, а улазна и гаражна врата су марке Хорманн.

Аеродром је 11 км од виле, центар града је 4 км, а најближи трговачки центар је 2 км.

Површина парцеле: 1.057 м2
Спаваће собе: 3
Купатила: 5

Тераса. Гаража. Заједнички базен. Намештај. Остава. Камин/пећ. Паркинг. Роштиљ. Сауна. Теретана.

Локација

 • Земља : Montenegro
 • Град : Подгорица
 • Агент : Polina

Тражите више опција за стварне куће и виле за продају у Подгорица ? Ваша следећа кућа може бити у само једној апликацији! Попуните га да бисте се упознали са најбољим понудама.

Детаљи

 • ID : 1618
 • Тип : Kућа
 • Статус : Продаје се
 • Цена : 2200000 €
 • Собе : 3
 • Укупна површина : 498 m2
 • Површина земљишта: 1 m2
 • Балкони : 6

Планирати посет

Попуните овај образац да бисте добили више информација о објекту
   или пишите на        

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима