Здраво момци, будите стрпљиви, јер идемо на путовање некретнинама које траје у животу у срцу Црне Горе-да, говоримо о Даниловграду! Сада, ако размишљате о куповини куће или можда чак и вилинске виле овде, дефинитивно сте на правој страници. Не останите само тако, пишите нам или телефонирајте, јер имамо невероватан избор некретнина које само чекају на ваше разматрање!

Хајде да мало разговарамо о ценама, у реду? Сада се у Даниловграду куће и виле не продају по јединственој цени, не, господине. Оно што имамо је распон који почиње од око 100.000 евра за пристојну кућу и достиже око 400.000 евра или више за ове елегантне виле. Не бисте требали сломити банку због шансе да овај скривени драгуљ назовете својим домом, зар не?
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-7 приказивање 7

Велико зелено имање са 3 зграде у Даниловраду
  • Учествују
Кућа у Подгорици са великим земљиштем од 2.000 м2
  • Паркинг

    


Посједовање куће или виле овдје није само имати кров над главом. Не, ради се о улагању у вашу будућност. Замислите ово: стални раст вредности имовине, мир од сазнања да сте постављени годинама које долазе и, не заборавимо, лепу заједницу за покретање. Овде је све што вам је потребно да живите добро проживљен живот и још нешто.

У реду, хајде да разговарамо о Даниловграду, овој шармантној жаришној тачки која се налази у јужној Европи. Живот овде је једноставно сјајан, не можете сумњати. Атмосфера је опуштена, људи су љубазни,а природа? Само одузима дах. Не заборавите на њихову укусну локалну кухињу. Обавезно посетите манастир Острог, који се налази на готово вертикалном брду. Заиста, град који има много тога да понуди.

Као ваша поуздана агенција за некретнине, нудимо широк спектар услуга дизајнираних да вашу кућу или вилу учине пријатнијом од сендвича са сосом. Да, почевши од виртуелног или личног упознавања са некретнинама и завршавајући са папирологијом, пратимо вас у свакој фази. Па шта чекате? Пошаљите нам е-пошту да бисте добили ексклузивне понуде или договорили посету. Хајде да нађемо савршено имање за вас у Даниловграду који одузима дах, Црна Гора. Најбољу понуду нећете наћи нигде другде, кунемо се бисерима наше баке!

Не брините о било каквим грешкама у овој поруци, поправићемо све нетачности пре него што је одштампамо. Идемо сада на пут, у реду? Јер кућа ваших снова у Даниловграду, пријатељу мој, удаљена је само неколико корака од вас.

П. С.: чекамо, не буди странац! Ваше здравље!