Хеј, ловци на куће! Ако тражите првокласне куће и виле у Котору, Црна Гора, дошли сте на право место. Изгледа да имате укус за добар живот, зар не? Па, имамо гомилу опција које ће вас изневерити. Хоћеш још? Само реците и ископаћемо више послова брже од твора у зечјој рупи.

Па, о ценама, Хеј? Па, Котор није познат по томе што купује пени. Очекујете да ћете добити између 2.000 и 3.000 евра по квадратном метру куће или виле. Звучи цоол, знам. Али, друже, вреде сваког цента! То нису обични апартмани, они су луксузни апартмани са свиме што вам је потребно - од базена до погледа на море. Зато уштедите своје пеније, то ће бити узбудљива вожња.
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 45

Ексклузивна вила на првој линији у Тивати
  • Базен
Кућа у Лепетане, Тиват, 1 линија мора да се опорави
  • Учествују
Стамбена зграда у Мазину 2
  • Паркинг
Стамбена зграда у Мазину 2

Тиват

  • Собе 11
  • Површина 240 m2

                   


Поседујете кућу у Котору? Ох, чека вас посластица! Ово место је прави рај. Замислите то-будите се сваки дан директно на Јадранској обали с погледом на планине на које би честитка завидела. Виле са виноградима, камене куће у којима прича пролази, потпуно су другачија атмосфера. Гарантујем да ћете остварити свој сан.

Котор је место које изазива осећај деја ву као да сте погодили једну од оних слика старог света. Постоји много активности на отвореном, од планинарења националним парком Ловцхен, једрења у Заливу Котор до истраживања средњовековног старог града који је УНЕСЦО прогласио светском баштином. Осећате ли како ово срце трепери? Да, у томе лежи магија Котора.

Сада О НАМА: Ми смо ваши консултанти за сва питања везана за некретнине у Котору. Требате препоруке? Желите да резервишете прегледе? Дођавола, не знаш ни одакле да започнеш? Овде смо да помогнемо. Ускоро ћемо се позабавити вама. Пошаљите нам поруку, пошаљите нам поруку и отворићемо врата ваше куће из снова или виле у Котору.

Дакле, ево ти за понети, друже. Котор вас чека. А ми смо ваша пропусница унутра. Претворимо ваше снове у навигатор и пратимо тамо где води. Видимо се у Котору, зар не?