Хеј, пријатељу ловац на некретнине! Добродошли у центар за некретнине у Ђеновићу, Црна Гора. Смештен у срцу запањујућег Которског залива, шармантни град Ђеновићи нуди могућности некретнина које ће вас одушевити до сржи! Имамо прекрасне некретнине на обали, удобне апартмане и масивне виле са задивљујућим погледом. Озбиљно, само треба да зароните у посао и истражите понуде. Тоне доброта чекају да их ваше оштре очи открију. Ако вам наше тренутне понуде не дају овај топли осећај, не брините, наћи ћемо друге предлоге за вас. Само нас контактирајте!

Што се тиче цена, амиго, чека вас посластица. Ђеновићи су управо то место када је реч о некретнинама - не превише скупо, али истовремено испуњава највише стандарде квалитета. У просеку, овде можете изнајмити стан за око 1000-1500 евра по квадратном метру. Ако размишљате више и циљате виле, очекујте да ћете издвојити између 2.000 и 3.000 евра по квадратном метру. Наравно, што је креветић шик, то је већа цена. Али хеј, с обзиром на све што је речено и урађено, то је прилично разумно, зар не мислите?

        

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 24

Удобан стан у приземљу од 34 м2 само 50 м од плаже у Ђеновићу
  • У близини мора
Прелепа вила у Ђеновићу, поред Портонови и мора
  • Намештај
Стан у Херцег Новом, Баосхицхи с погледом на море
  • Поглед на море
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                             


Посједовање имовине овдје, дозволите ми да вам кажем, то је као да држите златну карту за фабрику чоколаде Виллие Вонка. Локално становништво је пријатељска компанија, а управљање овде је ефикасно и поуздано. Имате лак приступ основним услугама као што су вода, струја и Интернет. Поред тога, град је сигуран као код куће, са ниском стопом криминала. Ох, и јесам ли споменуо врсте? Пијуцкајући своје јутарње пиће на позадини блиставог Бококоторског залива, то је прави рај, човече!

Сада о животу у овом рајском кутку названом Геновицхи. Замислите миран, опуштен начин живота са врелим сунцем Медитерана који загрева вашу кожу, морским поветарцем који вам растрга косу и златним заласцима сунца због којих ћете се смрзнути на месту. Мештани заиста воле свој фудбал, тако да ћете се савршено уклопити у поставку ако играте увече. И знате шта, некада је ово место било чувено бродоградилиште-мало о карактеру, зар не?

Као ваши стручњаци за некретнине, спремни смо да вам помогнемо да пронађете свој дом из снова у Ђеновићима. Читав овај процес смо размислили до детаља-од почетне демонстрације до коначног папирологије, без остављања камена на камену. Поред тога, наш тим је попут цоол мешавине Схерлоцка Холмеса и Боб Буилдер-а; радимо док не пронађемо вашу савршену кућу и будемо сигурни да је у савршеном стању. Само нас викните и кренимо у обилазак вашег имања!