Па, здраво свима! Ако сте икада сањали о идиличном животу на обали, скривени драгуљ Црне Горе, Брча би сигурно требао бити на врху ваше листе. Овде имамо неколико солидних опција за дивне некретнине, било да је то пријатна породична кућа или инвестициона некретнина. И хеј, увек смо спремни да пружимо више информација и сугестија. Само нам пошаљите кратку поруку и ми ћемо вас покрити!

Сада вас упишемо у курс случаја одређивања цена у БРЦА. Са ценама по квадратном метру које се крећу између 1.100 и 1.600 евра, то је прилично повољна понуда у поређењу са другим популарним приморским градовима. Али ту је квака-куповина некретнина у Брку значи да добијате запањујући поглед на море и мирно рустикално окружење без трошења. Можете купити прелепу вилу у просеку за 300.000 евра. Наравно, ово може изгледати мало цоол, али верујте ми, вреди сваког пенија.

        

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 50

Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                                  


Поседовање имовине у БРЦА не само да вам даје права хвалисања, већ је и профитабилан инвестициони корак. Захваљујући туристичкој индустрији која се овде развија, изнајмљивање некретнина може вам донети стални приход, посебно током летњих месеци. Али то није све! Како Брка добија све веће признање као одлично место за одмор, вредност имовине ће неизбежно расти и погодите шта? Добићете добар профит ако одлучите да га продате у будућности.

Али доста о новцу. Хајде да причамо о животу у БРЦА. Замислите да се пробудите уз нежну буку таласа који се спуштају на обалу, проводите мирне дане у магловитим маслиницима и кушате најукусније морске плодове директно из рибарске мреже. То је БРЦА атмосфера, момци! То је тиха лука која и даље чува своју носталгију и одише црногорским шармом. А за све вас љубитеље историје, посета вековној цркви Светог Николе дефинитивно је обавезна!

Предвиђате део живота у БРЦА? Наша агенција је више него спремна да вас учини делом ове шармантне заједнице. Бићемо ту за вас у сваком кораку ваше куповине-од одабира праве некретнине у оквиру вашег буџета до довршетка папирологије. Зато се не стидите. Позовите нас или пошаљите поруку и упознаћемо вас са неким занимљивим понудама некретнина или посетом овом обалном рају.

А сада, шта кажете на то? Врло брзо ћете рећи " збогом "свом старом животу и" здраво " свом БРЦА сну. Хајде, поднесите овај захтев. Једва чекамо да вам помогнемо да остварите свој сан!