Здраво пријатељу! Добродошли ако тражите некретнину у прелепој доброти, Црна Гора. Знаш шта? На правом сте месту! Нисте сигурни коју тачно некретнину тражите? Не брините, имамо све, од удобних апартмана до луксузних вила. Дозволите нам да вам помогнемо да пронађете оно што најбоље одговара вашим потребама. Викните нам-биће вам драго што сте то учинили.

Хајде сада да разговарамо о новцу јер чини да се свет окреће, зар не? У просеку, цене некретнина у љубазности су прилично занимљиве. За стан рачунајте на приход од око 2.000-2.500 евра по квадратном метру, у зависности од локације и врсте. Ако вам се допада луксузан живот у вили,онда будите спремни да раскинете са нечим око 1-1, 5 милиона евра. Али хеј, не заборавимо ову класичну фразу-добијате оно што плаћате!

            

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 205

Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                             


Посједовање имовине у љубазности, друже, то је као да имате свој комад раја. Невероватан поглед на море, камене куће и бујно зеленило - ово место има све. Поседовање имовине овде је једноставно и сигурно, само Припазите на своје документе. То је фантастична инвестиција и верујте ми, нећете пожалити ни за чим.

Доста о новцу и правилима, опустимо се и разговарамо о најзанимљивијем. Живот у љубазности је онолико добар колико може бити. Ово место подсећа на слику разгледнице са блиставим водама, древним каменим зградама и многим историјским знаменитостима. Плус, Овде храна и вино? Првокласно! И, ох, дефинитивно би требало да посетите Стари Град Котора, то је као да се вратите у прошлост.

Ми у нашој агенцији смо поносни што смо учинили да Ваша потрага за некретнинама изгледа глатко као свила. Провешћемо вас кроз град, показати све доступне огласе, заказати састанке и решити правне формалности - генерално, покрићемо вас! Дакле, без обзира да ли тражите шик градски стан или савршену кућу на плажи, ту смо да вам помогнемо. Контактирајте нас и кренимо у потрагу за местом својих снова у доброти, Црна Гора. Хајде, шта чекаш? Хајде да покренемо овај случај!

Онда у реду, друже. Хвала Вам што сте били са мном све ово време. Једва чекамо да вам помогнемо да пронађете свој део раја у љубазности. Дакле, припремите се и претворимо своје снове о некретнинама у стварност. Хајде да се договоримо заједно!