Хеј, тамо! Веома сам срећан што вас видим овде, заинтересовани за некретнине у Жабљаку, Црна Гора. Верујте ми, то је прави улов. Зашто нас не контактирате да бисте погледали неке сјајне понуде за некретнине у овом шармантном кварту? Не бисте желели ништа да пропустите!

Жабљак, иако помало изванредан, има велики потенцијал када је у питању вредност имовине. У просеку бисте за стан у граду платили око 1.000-1.500 евра по квадратном метру. Ако желите удобан дом, рачунајте на око 80.000-150.000 евра. Приступачно, зар не? Али верујте ми, вреди сваког пенија.

                

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 50

Кућа се продаје у Миздоу 1 + 2 90м2
  • Паркинг
Кућа се продаје у Миздоу 1 + 2 90м2

Жабљак

  • Собе 0
  • Површина 90 m2
Топли стан 36м2, 1+1 у центру Жабляка
  • Паркинг
Мали стан 27м2 1+1 у центру шкрге
  • Намештај
Мали стан 27м2 1+1 у центру шкрге

Жабљак

  • Собе 1
  • Површина 27 m2
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                   


Поседовање некретнина у Жабљаку је попут Џекпота. Уроните у свет нетакнуте природе, а ваше двориште ће бити страхопоштовање Националног парка Дурмитор. Ако овде поседујете некретнину, можете постати кућа за одмор или стално почивалиште. Поред тога, поврат инвестиције је такође прилично солидан. То је вин-вин.

Живети у Жабљаку је као бити на сталном одмору. Скривен је у крилу природе, са запањујућим врховима и спокојним језерима колико је око довољно. Ако сте авантуриста, верујте ми, ово место вас неће разочарати. Јесте ли икада чули за кањон Тара? То је најдубље место у Европи! Идите на рафтинг, скијање, планинарење или једноставно зароните у тишину. Чисто блаженство!

Као агенција, ми смо ваша најбоља опклада када тражите некретнине у Жабљаку. Наше првокласне услуге укључују све, од проналажења праве некретнине, папирологије, па чак и закључивања најбоље могуће понуде за вас. Па зашто чекати? Контактирајте нас одмах да бисте добили ажурне огласе за некретнине или заказали посету. Хајде да нађемо ваш дом из снова за вас у Жабљаку!

И то је све, момци, ваш водич за стамбено блаженство у Жабљаку. Пошаљите нам поруку! Радујемо се што ћемо ваше фантазије о некретнинама претворити у стварност. Воја!

У реду, дозволите ми да ово уредим за штампање. Само треба да се уверимо да је све у реду. И воила! Спремни сте да раширите црвени тепих за вас у Жабљаку. Ухватићу те са друге стране!