Хеј, тамо! Драго ми је што сте показали интересовање за Кавацху, Црна Гора, то је шармантно место за тражење некретнина. Без обзира да ли тражите отмени летњи дом или тражите добар повраћај улагања, Кавацх има много тога да понуди. Обавезно нас контактирајте кад год вам затребају додатне информације о пословима са некретнинама у околини, биће нам више него драго да вам помогнемо!

Дакле, Kavač properties, у чему је заправо ствар? Све је помешано - од необичних старих камених кућа до најсавременијих станова. Цена ових лепота је око 2.600 евра по квадратном метру за станове, достижући око 500.000 евра за кућу пристојне величине. Али запамтите да су то само просеци, стварност може бити мало слађа или киселија, у зависности од тога шта тражите, наравно.

            

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 32

Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                             


Поседовање имовине у Кавацху је као да имате свој део раја. Опуштена атмосфера, љубазни мештани који окружују природне лепоте-све је то потпуно спокојно. Поред тога, то је корисна инвестиција. Како туризам расте са сваком сезоном, изнајмљивање у вршним месецима може донети добру зараду, друже.

Зашто сте изабрали Кавацх? То је као да питате Зашто одабрати заласке сунца, а не осветљење у канцеларији, зар не! Прекрасне плаже, погледи на планине због којих ћете пожалити што нисте уметник, а кавач препун историје је прави пут. Јесам ли споменуо кухињу? Кладим се да никада нисте пробали такве морске плодове. Не шалим се, заиста је сјајно!

Од најновијих понуда до било каквих промена на тржишту, наша агенција вас може обавештавати о свему што се тиче некретнина у Кавачу. Покрићемо вас у овом случају. Нећете пропустити ниједну прилику и нећете ризиковати да направите глупост ако вас пазимо. Па шта је са тим? Реците само реч, а ми ћемо вам извадити парче торте са Кавацха некретнинама директно са полице! Зато нам пошаљите текстуалну поруку или е-пошту када будете спремни. Сачекаћемо! И запамтите, не размишљајте превише, то није ракетна наука, то је само некретнина! Мир свима!