Здраво колега, страствени истраживач првокласних некретнина! Желите ли пронаћи угодно мјесто смјештено између мора и планина Црне Горе? Дакле, дошли сте на право место. Добродошли! Имамо најновије вести о свему што се тиче некретнина у шармантној енклави Лаести-Грбалска, Црна Гора. Ако ловите повољне понуде које не можете само да одбаците, климните нам главом и ми ћемо вам их предати. Да, имамо још нешто одакле је дошло, зато нас слободно контактирајте.

Дакле, желите ли разговарати о бројевима? Умочимо прсте у воду. Када обратите пажњу на Ластву Грбалску, припремите се да просечне цене стана или куће почну негде од 100.000 евра. Овде говоримо о стандардним уређајима нормалне величине-ништа посебно, али нема шта да се руга. Али хеј, не брините због шестоцифреног старта-лепота и спокој овог места дефинитивно ће оправдати ваш новац.

            

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 108

Намештен двособан стан 58м2 у Будви
  • Балкон
Мини-хотел се налази у Ластва Грбальска
Мини-хотел се налази у Ластва Грбальска

Ластва Грбальска

  • Собе 0
  • Површина 212 m2
Невероватна нова зграда са сталним погледом на море
  • Поглед на море
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                                  


Да ли сте икада сањали о свом комаду раја? Па, поседовање имовине у Миловању Грбалска је попут држања победничке лутријске карте. Купујете га, поседујете га-то је ваше право да радите шта год ваше срце пожели. А зашто не? Оставите свој траг, ставите висећу мрежу, посадите дрво-ви сте овде главни! Поред тога, осећај власништва над некретнинама овде, са комбинацијом рустикалног шарма и модерних погодности, једноставно се не може описати.

Живот у лајању Грбалске? Па, пријатељу, замисли да се будиш под ведрим небом, благим брдима и азурним морем – сваки дан! Овде у планинама то није само место за викенд; људи заиста живе овде уживајући у сваком минуту овог времена. Заједница је кохезивна, атмосфера је хладна, а ваздух, човече, толико је окрепљујући и свеж да се готово може окусити. Локална кухиња? Глупо лупајте по својим укусним пупољцима! Шта кажете на ову сочну ситницу? Да ли сте знали да је Грбалско Ластво само камен удаљен од Будве, где постоје неке од најбољих плажа у Црној Гори? Да, тачно у центру догађаја, али и даље се осећате миљама далеко од вреве.

Сада о нама. Ми нисмо ваша агенција за некретнине. Ми смо ваши поуздани партнери, ваши водичи, ваш тим "Пронађи-ја-онај-савршен-дом". Такође нудимо помоћне услуге-инспекцију, помоћ у папирологији и још много тога! Зато је боље да одустанете од овог позива на акцију и затражите наше огласе за некретнине што је пре могуће. Почнимо да тражимо вашу кућу, слатку кућу у Грбалском лајању!

Осећам се као да смо већ на пола пута до циља, ха? Запамтите, удаљени смо само неколико корака од вас! Дакле, не оклевајте, дођите одмах и хајде да заједно ловимо некретнине. Хајде да вам пронађемо кућу из снова у Лаести-Грбалска, у реду?