Здраво пријатељу! Дакле, размишљате о куповини неке некретнине у Подгорици, зар не? Није лош потез, морам вам рећи. Ово место је скривени драгуљ. Сада бисте могли рећи: "Не знам. Да позовем агента? Затражите још предлога?'Ево идеје: само крените! Верујте ми, биће вам драго што сте то учинили.

ОК, хајде да разговарамо о мулама. У просеку цене некретнина у Подгорици нису прениске. За стандардни стан у центру града можда очекујете да ћете добити између 1.000 и 1.500 евра по квадратном метру, плус или минус неколико долара. Изван центра града вероватно ћете моћи да постигнете договор од око 700 до 1.000 евра по квадратном метру. То је крађа с обзиром на стање на тржишту тренутно.

        

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 27

Нови 2-собни стан 67 м2 у центру Подгорице
  • Нови дом
Савремени студио-гарсониера у Подгорици, Забиело
  • Намештај
Намештен трокреветни стан у Подгорици
  • Паркинг
Двособан стан у Подгорици у новој кући са паркингом
  • Намештај
Шик нови стан од 47 м2 у Подгорици у Цити кварт-у
  • Балкон
Кућа у Подгорици са великим земљиштем од 2.000 м2
  • Балкон
Велико зелено имање са 3 зграде у Даниловраду
  • Намештај
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

              


Бити власник имовине у Подгорици је сасвим друга ствар. Фантастичан, запањујући, спектакуларан - овако га овде описују власници кућа. То није само понос власника, фантастичан поврат улагања, већ и одличан начин живота који купујете. А шта је најбоље? Правни поступак је прилично једноставан. Нема глупости, само искрен посао.

Ево шта ћу вам рећи, Подгорица није само некретнина и бројеви, то је диван град испуњен животом, љубављу и шармом. Између старог турског града, модерних канцеларија, ужурбаног ноћног живота и ових бујних зелених булевара... Боже, то је као оживљена разгледница. Једна лепа забавна чињеница је да Подгорица значи "испод малог брда" - и, боже, како је добро постављена! Немојте ми ни причати о храни-медитеранска кухиња ће вас натјерати да слините, обећавам!

ОК, овде сам ћаскао о свим сјајним стварима које Подгорица може да понуди, али шта ће вам то дати, зар не? Услуге наше агенције су проклето добре, ако можете тако рећи. Трудимо се да вам помогнемо да пронађете савршен стан о којем сањате, без обзира да ли желите да купите, продате или изнајмите. Имамо искуство, знање и најхладнији тим у граду. Па, шта кажете на то? Пошаљите нам е-пошту или позовите и ми ћемо вам покупити неке предлоге или договорити посету, у реду?

Дакле, да резимирамо, Подгорица је лепотица која може понудити много више од доброг тржишта некретнина. Цене су одличне, није тешко поседовати, а живот овде је само шлаг на торти. Па, зашто чекати? Контактирајте нас данас и кренимо на ово путовање заједно! Време је да купите онај фантастични комад Подгорице о коме сањате.