Добродошли, колеге који траже некретнине! Ако сте овде, вероватно сте ставили око на бисер Јадрана-Пржно, Црна Гора. Не могу те кривити! То је рај на Земљи. Да ли тражите невероватну некретнину или могућности смештаја овде? Слободно нам пошаљите захтев! Имамо пуно примамљивих понуда у које се једноставно можете заљубити.

Хајде сада да разговарамо о бројевима. Просечна цена некретнина овде није баш пени, али хеј, плаћате за Искуство, Поглед и ову невероватну Пржно енергију. Луксузна вила кошта између 1 и 3 милиона евра. Али не брините! Ако сте задовољни удобним станом - и верујте ми, удобан овде и даље значи прилично луксузан-то би вас могло коштати само 90.000 евра. То је добар посао!

    

Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима
Дозволите обавештењима да примају информације у прегледачу о новим објектима према вашим критеријумима

1-20 приказивање 89

на продају 2-стан у Пржно близу мора
  • Нови дом
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                   


Поседујете имовину у Пржно? То је сасвим друга прича. То може бити ваш савршен летњи одмор, необичан мали одмор за одмор или невероватна прилика за инвестирање. Видите, тржиште некретнина у Црној Гори је тренутно жариште. Стопе расту, као и глобални интерес. Поседовање комада Пржно, друже, је као да ударате џекпот!

Пржно није само још један прелепи приморски град. То је начин живота. Посебност овог места је у томе што се рибарско село претворило у луксузну туристичку тачку. Зар то није нешто? Опустите се у удобним кафићима на обали, флертујте са ноћним животом или једноставно упијајте сунце на шармантним локалним плажама. Ох, и врло близу, иза угла, налази се УНЕСЦО-ова светска културна баштина Стари Град са вијугавим улицама и Венецијанском архитектуром.

Сада о нашим услугама. Било да се ради о изнајмљивању луксузне виле или шармантног стана, то радимо без напора. Кроз опсежне локалне контакте и наш приступ оријентисан на купца, можемо вам помоћи да остварите свој сан о поседовању медитеранског раја. Јавите нам и за вас ћемо организовати неке фантастичне туре некретнина. Можете потражити нашу помоћ било када и било где.

Укратко, ако желите да зароните у свет некретнина у Пржну, ми смо ваши људи. Контактирајте нас и хајде да заједно отворимо врата рају.