Хеј, мора да си овде у потрази за малим комадом раја у виду некретнина у утеху, Црна Гора, зар не? Па, онда имате среће! Управо овде имамо свети грал огласа за некретнине испуњен свим врстама невероватних прилика у утеху. Желите потпуну слику? Не чекајте, пишите нам да сазнамо о најповољнијим понудама.

Дакле, о овим просечним ценама. Некретнина у утеху је представљена у широком асортиману, момци. Удобан стан са 1 спаваћом собом можете купити за око 50.000 евра. Треба вам нешто пространије за породицу? Кућа са 3 спаваће собе може коштати око 200.000 евра. А ако заиста желите да живите краљевски, постоје луксузне некретнине које ће вас коштати око 500.000 евра по највишој цени. Није лоше ширење, зар не?

            

Наведите критеријуме претраге и омогућите бесплатна обавештења да бисте у прегледачу добијали информације о новим објектима
Наведите критеријуме претраге и омогућите бесплатна обавештења да бисте у прегледачу добијали информације о новим објектима

1-20 приказивање 341

Стан ID=808
  • Поглед на море
Стан ID=808

Улцињ

  • Собе 3
  • Површина 63 m2
Наведите појмове за претрагу у образац изнад за више резултата или упит .

                             


Да ли сте одлучни да инвестирате и купите некретнину у утеху? Невероватан избор, пријатељу. То је феноменално место за улагање и имате солидан потенцијал за зараду. Приноси од закупа су високи, посебно када изнајмљујете смештај за одмор током летње сезоне. Вредност имовине је такође у порасту, обећавајући да ће временом знатно порасти. Верујте ми, имање у утеху је права ризница.

Сада о утеху. Овај приморски град је попут малог бисера усађеног на Јадранско море. Има опуштену атмосферу, пружа задивљујући поглед на море и препун је љубазних мештана. Поред тога, пешчане плаже Утехи су без премца-идеалне су за сунчање и купање. И знаш шта? Постоји шармантна мала црква на брду-Црква Светог Николе, која нуди савршено место за Instagram снимке. Већи део године је прилично тих, што га чини савршеним местом за опуштање и пуњење.

Што се тиче наших агенцијских услуга, трудимо се да сваки пут погодимо Буллсеие. Увек ћемо вас подржати-од проналажења најбољих стамбених или пословних простора до праћења у сваком кораку процеса куповине. Дођавола, чак вам можемо помоћи у реновирању и управљању имовином. Дакле, ако сте заинтересовани да пронађете најбољу некретнину у утеху, гурните нас лактом. Црвени тепих можемо раширити са списковима некретнина који су прави за вас или вас одвести право у Утеху, тако да можете без журбе да га прегледате.

И запамтите, не морате сами да радите сав тежак посао. Овде смо да помогнемо. Па, хајде да разговарамо, ха? Улагање у некретнине за утеху може бити најбоља одлука коју ћете донети ове године. Шта кажеш?